Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στους Ισραηλινούς.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και τα πρώτα επίσημα παιχνίδια του με την Μπεϊτάρ.

Οι Θεσσαλονικείς θα ξεκινήσουν τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις τους από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του εν όψει των αναμετρήσεών τους με τους Ισραηλινούς.

Όπως ενημέρωσαν από την ΠΑΕ: «Ήρθε η ώρα για την επίσημη πρεμιέρα!

Ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει την Μπεϊταρ Ιερουσαλήμ στο γήπεδο της Τούμπας, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo κι ακολούθησε δουλειά στις στατικές φάσεις και στον τομέα της τακτικής.

O Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ζόαν Σάστρε, που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και στους τιμωρημένους Ντόουγκλας Αουγκούστο κι Αντρέ Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ