Ο Γιάννης Πασάς οδηγεί την Βέροια στην Super League.

Η Βέροια πραγματοποιεί μια απίθανη πορεία φέτος στην Super League 2. Βρίσκεται στην πρώτη θέση του Βορείου Ομίλου με 61 βαθμούς και είναι το φαβορί για τα μπαράζ και την άνοδο στην Super League.

Ο λόγος που η ομάδα της Ημαθίας έχει αυτή τη συγκομιδή και είναι στην κορυφή είναι ο Γιάννης Πασάς. Ο Έλληνας επιθετικός έχει πάρει από το χέρι τη «Βασίλισσα» και την οδηγεί στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έχει καταφέρει απίθανο πράγματα ο «πιστολέρο» της Βέροιας. Στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό σκόραρε για ακόμα μια φορά διαμόρφωσε το τελικό 1-0 και της έδωσε ένα ακόμα πολύτιμο τρίποντο!

Ο Πασάς ήταν το 7ο σερί ματς που σκοράρει φέτος. Επίσης, σε 24 αγώνες έχει σκοράρει 22 γκολ! Απίθανα πράγματα! Αν αναλογιστεί κανείς ότι η Βέροια έχει συνολικά 50 γκολ στην Super League 2, με γρήγορους υπολογισμούς συνειδητοποιεί ότι ο Έλληνας φορ έχει σκοράρει σχεδόν τα μισά!

Φυσικά βρίσκεται στην πρώτη θέση στη λίστα των σκόρερ και μένουν 7 αγωνιστικές ακόμα να σπάσει και ένα ρεκόρ! Να σκοράρει άλλα 6 γκολ και να ξεπεράσει τα 27 τέρματα του Δημήτρη Μάνου που πέτυχε με την φανέλα του ΟΦΗ πριν από τέσσερα χρόνια. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Μένει να δούμε αν θα το καταφέρει…




GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν