Ο Τζέιμς Γουόρντ-Πράουζ, υπέγραψε το καλοκαίρι νέο συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τη Σαουθάμπτον. Ο 27χρονος χαφ βρίσκεται… μια ζωή στους «αγίους», απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του το 2011, ενώ έχει καταγράψει 270 συμμετοχές και 30 γκολ. Την Τετάρτη (15/12) η Κρίσταλ Πάλας φιλοξένησε τη Σαουθάμπτον, για την 17η αγωνιστική της Premier League. Ο Γουόρντ […]

Ο Τζέιμς Γουόρντ-Πράουζ, υπέγραψε το καλοκαίρι νέο συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τη Σαουθάμπτον. Ο 27χρονος χαφ βρίσκεται… μια ζωή στους «αγίους», απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του το 2011, ενώ έχει καταγράψει 270 συμμετοχές και 30 γκολ.

Την Τετάρτη (15/12) η Κρίσταλ Πάλας φιλοξένησε τη Σαουθάμπτον, για την 17η αγωνιστική της Premier League. Ο Γουόρντ – Πράουζ πέτυχε ένα ακόμα γκολ από εκτέλεση φάουλ. Ο Άγγλος ισοφάρισε τους γηπεδούχους για λογαριασμό της Σαουθάμπτον (1-1) με άλλη μία τρομερή εκτέλεση φάουλ.

Αυτή τη στιγμή είναι από τους καλύτερους εκτελεστές στατικών φάσεων. Έχει καταφέρει να σκοράρει 11 φορές με αυτόν τον τρόπο. Είναι πίσω μονάχα από τους Τιερί Ανρί και Τζιανφράνκο Τζόλα (από 12), ενώ, φυσικά πρωτοπόρος ακόμα είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας με 18 εύστοχες εκτελέσεις. Έτσι όπως πάει ο χαφ των «αγιών» έχει πολλές πιθανότητες για να τον φθάσει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακόμα δεν έχει σκοράρει με τον συγκεκριμένο τρόπο στην επιστροφή του στην Premier League και είναι κι εκείνος στα 11 μαζί με τους Σεμπάστιαν Λάρσον και Λορέν Ρομπέρ.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ