"Άνετα προπονεί κάποια από τις έξι πρώτες ομάδες της Ligue 1", είπε στον γαλλικό Τύπο ο 36χρονος Γάλλος φορ, που πήρε με τον Ραζβάν πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, με την Αλ Χαλίλ.

Γκομίς: “Λουτσέσκου, όπως λέμε… Γκουαρδιόλα”! Ο Μπαφετιμπί είναι, αν μη τι άλλο… αειθαλής. Τον Αύγουστο, ο Γάλλος -με καταγωγή από τη Σενεγάλη- σέντερ φορ θα κλείσει τα 37 του. Παίζει ακόμη όμως. Από το Φεβρουάριο ανήκει στη Γαλατασαράι. Σε 8 ως τώρα συμμετοχές (και 467 αγωνιστικά λεπτά) μαζί της έχει πετύχει 5 γκολ. Και από την αρχή της σεζόν, στην Αλ Χαλίλ ακόμη τότε, έχει πετύχει άλλα 9, σε 17 ματς.

Είναι πλέον ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής με θητεία σε επτά ομάδες σε Γαλλία, Αγγλία, Τουρκία και, βέβαια, Σαουδική Αραβία. Εκεί όπου με προπονητή τον Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε μια από τις πιο επιτυχημένες σεζόν της καριέρας του. Με 33 γκολ και 4 ασίστ σε 40 συμμετοχές, ήταν από τα βασικά εργαλεία του σημερινού προπονητή του ΠΑΟΚ στην Αλ Χαλίλ το 2019-20. Και κατέκτησε μαζί του πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς του “Δικεφάλου” με τη Μαρσέιγ για την πρόκριση στους 4 της Conference League, το “Lephoceen.fr” ζήτησε την άποψή του για το παιχνίδι. Αλλά, φυσικά και για τον Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος, άλλωστε, έχει γίνει θέμα στη Γαλλία μετά τη δήλωση προς τη Μαρσέιγ “καλύτερα να έλθετε χωρίς τους οπαδούς σας στη Θεσσαλονίκη”. Και τα μίντια δείχνουν ενδιαφέρον.

“Πάντοτε στο πλάι μου – φιλοσοφία Γκουαρδιόλα”

Ο Γκομίς, ωστόσο, δεν είχε παρά μόνο εγκωμιαστικά σχόλια για τον Ραζβάν. Οι υπερβολικές αντιδράσεις, βλέπετε, είναι γνωστό ότι αποτελούν… αδυναμία του Λουτσέσκου. Και εντός αγωνιστικού χώρου και στις συνεντεύξεις Τύπου και τις δηλώσεις του. Άλλο τόσο γνωστό όμως είναι και ότι στα αποδυτήριά του θέλει να είναι κοντά στους παίκτες του και δείχνει προσωπικό ενδιαφέρον στον καθένα. Το επιβεβαίωσε και ο Γκομίς:

“Ηταν στο πλάι μου όποτε τον χρειάστηκα”, είπε ο Γάλλος φορ, που υποφέρει από συχνά επεισόδια νευροκαρδιακών συγκοπών και έχει λιποθυμήσει αρκετές φορές μέσα στο γήπεδο. Ο Γκομίς είπε ακόμη τα καλύτερα και για τον Λουτσέσκου ως προπονητή. “Η φιλοσοφία του έχει έμπνευση τον Γκουαρδιόλα”, ήταν τα λόγια του Γάλλου. Που δεν έκρυψε και ότι θέλει να τον δει στη Ligue 1 και… προσπαθεί γι’ αυτό!

“Τον έχω προτείνει σε αρκετούς προέδρους στη Γαλλία”, είπε ο Γκομίς. “Άποψή μου είναι ότι άνετα μπορεί να είναι στον πάγκο οποιασδήποτε από τις έξι κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος”, ήταν τα λόγια του. “Για μένα, μπορεί άνετα να προπονήσει μία ομάδα των πρώτων έξι ομάδων της Ligue 1 και να εκπλήξει με τα αποτελέσματά του”, πρόσθεσε. Ώπα, Μπαφετιμπί, παιδί μου. Καλοσύνη σου τα ευγενέστατα λόγια. Αλλά τον… ΠΑΟΚ τον ρώτησες πριν αρχίσεις τα προξενιά;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик