Ο Ντίνος Μαυροπάνος διάγει την καλύτερη και πιο σταθερή φάση της καριέρας του. Ο διεθνής αμυντικός βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα και βοήθησε την Στουτγάρδη να επικρατήσει της Χόφενχαϊμ με 3-1 και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα στην Bundesliga. Στη δεύτερη του σεζόν στη Στουτγάρδη, ο Μαυροπάνος εξελίσσεται σε κομβικό παίκτη. Είναι βασικός απ’ την […]

Ο Ντίνος Μαυροπάνος διάγει την καλύτερη και πιο σταθερή φάση της καριέρας του. Ο διεθνής αμυντικός βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα και βοήθησε την Στουτγάρδη να επικρατήσει της Χόφενχαϊμ με 3-1 και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα στην Bundesliga.

Στη δεύτερη του σεζόν στη Στουτγάρδη, ο Μαυροπάνος εξελίσσεται σε κομβικό παίκτη. Είναι βασικός απ’ την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, ενώ έχει αναλάβει και χρέη σκόρερ. Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος στα τελευταία ματς ήταν βασικός και στην Εθνική ομάδα, πέτυχε το δεύτερο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα και βοήθησε τη Στουτγάρδη να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Μαυροπάνος ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ σαν να ήταν επιθετικός!

Έκλεψε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, έκανε κούρσα, πάτησε περιοχή και εκτέλεσε με το αριστερό.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ