Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας ρε παιδιά; Όλα έγιναν στον αγώνα της Γκαζιαντέπσπορ με την Μαλάτιασπορ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος. Ένα σκηνικό που δε συναντάμε συχνά, ή καλύτερα που δεν έχουν ξαναδεί να διαδραματίζεται σε αγώνα ποδοσφαίρου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει πέναλτι. Ωστόσο συνάντησαν κάποια εμπόδια για την εκτέλεσή […]

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας ρε παιδιά; Όλα έγιναν στον αγώνα της Γκαζιαντέπσπορ με την Μαλάτιασπορ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ένα σκηνικό που δε συναντάμε συχνά, ή καλύτερα που δεν έχουν ξαναδεί να διαδραματίζεται σε αγώνα ποδοσφαίρου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει πέναλτι. Ωστόσο συνάντησαν κάποια εμπόδια για την εκτέλεσή του. Οι «πανούργοι» γηπεδούχοι σκέφτηκαν έναν τρόπο για να τους κάνουν να αστοχήσουν.

Οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων έριχναν χιόνι στο σημείο του πέναλτι με χέρια και πόδια. Τελικά πέτυχαν το σκοπό τους. Ο Σουγιάρ που ανέλαβε την εκτέλεση για τη Μαλάτιασπορ αστόχησε από την άσπρη βούλα. Το σημείο γλιστρούσε και ο ποδοσφαιριστής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Γλίτωσε το γκολ η Γκαζιαντέπσπορ με αυτή την πανέξυπνη ιδέα.

🧹 Karim Hafez, penaltı noktasını elleriyle temizledi… #GFKvYMS

😅 Furkan Soyalp, trollüğe soyundu. #Seviyoruzİşte pic.twitter.com/YfKzc35V3a

— beIN SPORTS Türkiye (@beINSPORTS_TR) January 18, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ