Αυτός που τρελάθηκε ήταν ο προπονητής των Δανών. Περίμενε να δει μια ανταγωνιστική ομάδα απέναντι στην δική του και είδε "κάτι" σαν ομάδα.

 0-7: Περίοδος που οι ομάδες κάνουν την προετοιμασία τους, και ταυτόχρονα δίνουν και φιλικούς αγώνες για να δουν οι προπονητές αυτά που δοκιμάζουν.

Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν και την Κοπεγχάγη και έκλεισαν φιλικό με την Φέγενορντ. Αλλά το φιλικό έκρυβε μια άσχημη έκπληξη για τους Ολλανδούς, αφού έφαγαν μια ξεγυρισμένη επτάρα στο κεφάλι.

Η Κοπεγχάγη διέλυσε τη Φέγενορντ στο φιλικό παιχνίδι. Το πρώτο φιλικό για τους Ολλανδούς, και από την άλλη οι Δανοί είναι σε καλύτερο στάδιο ετοιμότητας, αφού στις 17 Ιουλίου ξεκινάει το πρωτάθλημα τους.

Αυτός που τρελάθηκε ήταν ο προπονητής των Δανών. Περίμενε να δει μια ανταγωνιστική ομάδα απέναντι στην δική του και είδε “κάτι” σαν ομάδα.

Η Φέγενορντ έκανε αρκετές δοκιμές και στο β’ μέρος που ήδη η Κοπεγχάγη, στο ημίχρονο επικρατούσε 5-0, έβαλε μια “καλύτερη” ομάδα.

Τι δήλωσε ο προπονητής της Κοπενχάγης:

“Ναι, το σκορ ακούγεται τρελό, αλλά δεν είναι το ματς το οποίο θέλαμε και χρειαζόμασταν. Η ομάδα της Φέγενορντ δεν είχε την ποιότητα που είχαμε συμφωνήσει”.

“Το παιχνίδι έγινε σε ένα καλό γήπεδο, με πάρα πολλούς θεατές, με την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε να μοιάζει με αληθινό παιχνίδι. Αλλά όπως είπα περιμέναμε να παίξουμε με μία κορυφαία ομάδα της Ευρώπης και δεν πήραμε κάτι τέτοιο”.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ