Έχει προκύψει πρόβλημα στην Αλβανία, προβληματισμός στην UEFA.

Το Europa Conference League διεξάγεται φέτος για πρώτη φορά από την UEFA, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 25 Μαΐου στα Τίρανα.

Ωστόσο, η κατάσταση που επικρατεί στην Αλβανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει προβληματίσει έντονα τους αξιωματούχους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Σκέφτονται, μάλιστα, ακόμα και το ενδεχόμενο να πάρουν το ματς από την «Arena Kombetare».

Σε αυτήν την περίπτωση στις σκέψεις της UEFA για τον καταληκτικό αγώνα του τριτοβάθμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της γηραιάς ηπείρου βρίσκεται η Ελλάδα, ως αντικαταστάτρια της Αλβανίας.

Ο επικεφαλής της FSHF Αρμάντ Ντούκα, ο οποίος είναι στον προεδρικό θώκο από το 2002, έχει τεθεί σε αναστολή. Το ίδιο και ο γενικός γραμματέας, Ιλίρ Σουλκού.

Ο πρώτος αντιπρόεδρος, Έντβιν Λιμποχόβα, θα έπρεπε να αναλάβει προσωρινά καθήκοντα, αλλά δεν είναι πλέον μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Με αυτά και με αυτά τα πάντα έχουν «παγώσει» στη γείτονα χώρα και τα Τίρανα κινδυνεύουν να χάσουν τον τελικό. Η Αθήνα και η Κρήτη προβάλλουν ως φαβορί για την ανάληψή του, εφόσον ανατεθεί στην Ελλάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ