Ποιος είδε τον Ανρί και δεν τον φοβήθηκε. Ο παλαίμαχος άσος της Άρσεναλ μίλησε μετά την εκπληκτική εμφάνιση του Eμπαπέ κόντρα στη Μονακό (2-0), με τον Γάλλο άσο φτάνει τα 13 γκολ σε 23 ματς φέτος, ενώ έχει και 14 ασίστ. Ο Ανρί τόνισε πως η Παρί έπρεπε να έχει λύσει το θέμα με την […]

Ποιος είδε τον Ανρί και δεν τον φοβήθηκε. Ο παλαίμαχος άσος της Άρσεναλ μίλησε μετά την εκπληκτική εμφάνιση του Eμπαπέ κόντρα στη Μονακό (2-0), με τον Γάλλο άσο φτάνει τα 13 γκολ σε 23 ματς φέτος, ενώ έχει και 14 ασίστ.

Ο Ανρί τόνισε πως η Παρί έπρεπε να έχει λύσει το θέμα με την ανανέωση του νεαρού άσου τουλάχιστον δύο χρόνια πριν. Σύμφωνα με τον ίδιο, θα έπρεπε οι Παριζιάνοι να έχουν χρίσει από νωρίς ηγέτη τους τον Γάλλο, χτίζοντας την ομάδα γύρω του.

Ο «Τιτί» τα… έχωσε στην Παρί που δεν το έκανε και πλέον επισήμανε πως ο 22χρονος κρατάει τη μοίρα του στα χέρια του.

«Το όλο θέμα έπρεπε να έχει λυθεί πριν από δύο χρόνια. Πιστεύω πως Παρί έπρεπε να είχε καθίσει με τον Μπαπέ τότε και του είχε πει: “Αυτή θα είναι η ομάδα σου, θα την χτίσουμε γύρω σου, θα είσια ο ηγέτης”. Τώρα, όμως, έχει τη μοίρα του στα χέρια του.

Σίγουρα μπορεί να αποκτήσει όποιον παίκτη θέλει η Παρί. Ωστόσο, αυτό έπρεπε να έχει διευθετηθεί αρκετό καιρό πριν», ανέφερε ο Ανρί.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κιλιαν Μπαπε

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τιερί Ανρί

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα