Τα αποτελέσματα για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας.

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε «αέρας» από την «WWK Arena», παίρνοντας τη νίκη-πρόκριση με 5-2 επί της Άουγκσπουργκ για το Κύπελλο Γερμανίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9’ με τον Μαντς Πέντερσεν, αλλά οι Βαυαροί δεν άργησαν να κάνουν την ανατροπή με τον Έρικ Μαξίμ Τσούπο Μότινγκ στο 27’ και το 59’ και τον Γιόσουα Κίμιχ στο 53’.

Άτυχος στάθηκε ο Νταγιό Ουπαμεκανό, ο οποίος πέτυχε αυτογκόλ στο 65’, πριν έρθουν οι συμπαίκτες του, Τζαμάλ Μουσιάλα στο 74’  και Αλφόνσο Ντέιβις στο 90’+1’, να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Στα άλλα βραδινά παιχνίδια για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχθηκε τη Χάιντενχαϊμ στο «An Der Alten Forsterei» και την κέρδισε με 2-0 χάρη στα γκολ των Τιμοτέους Πούχατς στο 7’ και Σβεν Μίτσελ στο 52’..

Η Στουτγάρδη και η Αρμίνια Μπίλεφελντ, από την πλευρά τους, συναντήθηκαν στη «Mercedes Benz Arena». Οι γηπεδούχοι έκαναν επίδειξη δύναμης, συντρίβοντας την αντίπαλό τους με 6-0.

Δίχτυα βρήκαν οι Πασκάλ Στέντσελ στο 20’, Γουατάρου Έντο στο 24’, Λούκα Φάιφερ στο 29’ και το 52’, Σιλάς Κατομπά Εμβουμπά στο 39’ και Σερού Γκιράσι στο 67’.

«Διπλό» πρόκρισης πανηγύρισε η Ντίσελντορφ, 3-0 τη Ρέγκενσμπουργκ, με τους Κρίστοφερ Πίτερσον στο 5’, Ντάβιντ Κοβάντσκι στο 16’ και Εμάνουελ Ιγιόχα στο 45’+1’ να χρίζονται σκόρερ.

Τα αποτελέσματα:

Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 2-5
Ουνιόν Βερολίνου-Χάιντενχαϊμ 2-0
Ρέγκενσμπουργκ-Ντίσελντορφ 0-3
Στουτγάρδη-Αρμίνια Μπίλεφελντ 6-0

Θυμηθείτε, εδώ, τα απογευματινά αποτελέσματα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ