Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος σούπερ σταρ είχε βρεθεί το βράδυ της Τρίτης 19/10 στο «Παρκ Ντε Πρενς». Ήταν επίτιμος προσκεκλημένος της Παρί στο παιχνίδι με τη Λειψία. Με τον Μπαπέ να σκοράρει το πρώτο γκολ της γαλλικής ομάδας και να δίνει καίρια πάσα στον Λιονέλ Μέσι για το 2ο γκολ. Ο «Ρόνι» μίλησε με πολύ καλά […]

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος σούπερ σταρ είχε βρεθεί το βράδυ της Τρίτης 19/10 στο «Παρκ Ντε Πρενς». Ήταν επίτιμος προσκεκλημένος της Παρί στο παιχνίδι με τη Λειψία. Με τον Μπαπέ να σκοράρει το πρώτο γκολ της γαλλικής ομάδας και να δίνει καίρια πάσα στον Λιονέλ Μέσι για το 2ο γκολ.

Ο «Ρόνι» μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον χαρισματικό επιθετικό της Παρί. «Τι παίκτης! Μου αρέσει πάρα πολύ το στυλ παιχνιδιού του. Έχει ταχύτητα και ντρίμπλες στο παιχνίδι του. Το λατρεύω αυτό. Θεωρώ, ότι κάποια μέρα θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα. Είναι νεαρός ακόμα και είμαι σίγουρος πως θα έχει μια λαμπρή καριέρα μπροστά του.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ροναλντίνιο.

Αναμφίβολα όταν μιλά μια προσωπικότητα σαν τον «Ρόνι», τότε δεν μπορούμε παρά να τον ακούσουμε με προσήλωση.

Φαίνεται πως βλέπει πολλά προσόντα στον Κιλιάν Μπαπέ, από τη σκοπιά του ποδοσφαιριστή. Αν μη τι άλλο και ο ίδιος είχε παίξει στην Παρί και γνωρίζει κάτι παραπάνω από όλους εμάς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κιλιαν Μπαπε

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ροναλντίνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα