Ο Καφού στην συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στον Κάρλο Αντσελότι.

Ο Καφού στην συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στον Κάρλο Αντσελότι. Ο θρυλικός ακραίος αμυντικός της εθνικής Βραζιλίας και πολλών ευρωπαϊκών ομάδων τόνισε πως ο προπονητής της Ρεάλ είναι ο ποδοσφαιρικός του πατέρας. Και έσταξε μέλι για όλα όσα του έμαθε στο ποδόσφαιρο.

Τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Α, Αντσελότι είναι καταπληκτικός. Τον έχω πιο πολύ σαν πατέρα. Ένα άτομο που με βοήθησε πολύ όταν το χρειαζόμουν περισσότερο. Για να μην αναφέρουμε την ικανότητα και τον επαγγελματισμό του στο γήπεδο.

Από την προπόνηση μέχρι τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους παίκτες. Είναι πολύ ανθρώπινος τύπος και γενικά πολύ καλός χαρακτήρας. Είναι ένας προπονητής που ξέρει πραγματικά να παρουσιάζει αυτό που θέλουν οι παίκτες και ξέρει να διαβάζει έναν αγώνα.

Είναι ακόμα, ένας πραγματικός πρωταθλητής ως προπονητής και όπου πήγε, κατέκτησε τρόπαια, όπως και τώρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι ένας κόουτς που πραγματικά δίνει το παράδειγμα για όλους. Μου άρεσε να συνεργάζομαι και θα το ξαναπώ, μου δίδαξε πολλά πράγματα, ειδικά στο γήπεδο. Είναι ο προπονητής λοιπόν για τον οποίο τρέφουμε πολλή αγάπη, μεγάλο σεβασμό, ελπίζω να κατακτήσει πολλούς, πάρα πολλούς τίτλους»

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик