Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας στο ποδόσφαιρο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας στο ποδόσφαιρο. Η επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μεν μια ένδειξη καλής θέλησης, όμως δεν θα υποχωρεί και σε όλα ο Πορτογάλος…

Ο Ραλφ Ράγκνικ ήταν πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση του 36χρονου παίκτη κόντρα στην Τότενα. Γι’ αυτό το λόγο και αστειεύτηκε όταν ρωτήθηκε για τον Πορτογάλο.

«Σίγουρα έκανε τη διαφορά με τα τρία γκολ του. Αλλά όχι μόνο με τα τρία του γκολ, αυτή ήταν η καλύτερη απόδοσή του από τότε που έφτασε εδώ. Απλά αστειευόμασταν μήπως έχει νόημα να τον στέλνουμε στην Πορτογαλία κάθε εβδομάδα.

Παρεμπιπτόντως, τα πήγε εξαιρετικά και την Πέμπτη (10/3) στην προπόνηση.Γι’ αυτό αποφάσισα μετά από εκείνη την προπόνηση να τον ξεκινήσω παρόλο που είχε μείνει εκτός για μια εβδομάδα. Έδειξε ότι έχει ακόμα την ποιότητα για να παίξει σε μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αν θέλουμε να έχουμε επιτυχία στο τέλος της σεζόν, πρέπει να το κάνουμε μαζί.Έδειξε ότι είναι σωματικά ικανός να το κάνει αυτό, αλλά πρέπει επίσης να παραδεχτούμε ότι δεν ήταν πάντα έτσι τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ