Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε τα εύκολα δύσκολα στην Ριζούπολη. Όμως κέρδισε τον Απόλλωνα και έσπασε το ρόδι. Ο Μπρούνο Άλβες ήταν δίχως αμφιβολία το πρόσωπο στο πρώτο 45λεπτο της Ριζούπολης. Ο βετεράνος στόπερ ήταν ο παίκτης που στο 3′ έσωσε τον Απόλλωνα πάνω στη γραμμή στην κεφαλιά του Κρέσπι, ενώ στο 21′ προσέφερε το highlight […]

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε τα εύκολα δύσκολα στην Ριζούπολη. Όμως κέρδισε τον Απόλλωνα και έσπασε το ρόδι.

Ο Μπρούνο Άλβες ήταν δίχως αμφιβολία το πρόσωπο στο πρώτο 45λεπτο της Ριζούπολης. Ο βετεράνος στόπερ ήταν ο παίκτης που στο 3′ έσωσε τον Απόλλωνα πάνω στη γραμμή στην κεφαλιά του Κρέσπι, ενώ στο 21′ προσέφερε το highlight του ημιχρόνου με το φάουλ-φωτοβολίδα που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσιφτσή.
Σε γενικές γραμμές το πρώτο 45λεπτο είχε τελικές και από τις δύο ομάδες.

Περίεργο… Οξύμωρο αν αναλογιστεί κανείς πως η μεν «ελαφρά ταξιαρχία» έχει μόλις δύο γκολ ενεργητικό έναντι εντός του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο ματς και στο 48′ πήρε το προβάδισμα με γκολάρα του Μπαράλες που για ακόμη μία φορά απέδειξε το πόσο ικανός είναι στον αέρα. Ο Κρέσπι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αργεντινός φορ με κεφαλιά-οβίδα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Απόλλων τα έπαιξε όλα για όλα. Χρησιμοποιήθηκε ακόμη και ο στόπερ, Λισγάρας ως φορ, όμως ο Απόλλων δεν μπορούσε να απειλήσει κυρίως με σέντρες τον Αστέρα που είχε δεδομένα οπισθοχωρήσει, με τους Αρκάδες να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο τρίποντο.

Απόλλων Σμύρνης:

Κότσαρης, Μπαξεβανίδης (82′ Λισγάρας), Ντομίνγκεζ, Άλβες, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Κάστρο (82′ Ματέι). Φαν Λα Πάρα (63′ Τσιλούλης), Μαρτίνες (58′ Σαχλί), Σλίβκα, Ιωαννίδης (63′ Ντάουντα).

Αστέρας Τρίπολης:

Τσιφτσής, Καρμόνα, Βαγιέντε, Καστάνιο, Αλβάρεζ, Μουνάφο, Σανταφέ (82′ Ιγκλέσιας), Κρέσπι, Σόνι (70′ Ριέρα). Σίτο (70′ Καπίγια, 82′ λ.τρ. Αλί Μπαμπά), Μπαράλες.
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας (Γρεβενά)

Τα highlights της αναμέτρησης

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αστέρας Τρίπολης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ