Κέρδισε με 1-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στο «Dean Court» συναντήθηκαν η Μπόρνμουθ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 33η αγωνιστική της Championship.

Επρόκειτο, επί της ουσίας, για αγώνα-«τελικό» για την άνοδο στην Premier League. Εξάλλου, με νίκη τα «κεράσια» θα εξασφάλιζαν την άνοδο μαζί με τη Φούλαμ.

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, θα «έπιαναν» την αντίπαλό τους στη δεύτερη θέση της κατάταξης, έχοντας και καλύτερη διαφορά τερμάτων. Έτσι, η άνοδος θα κρινόταν την τελευταία αγωνιστική.

Εν τέλει, οι παίκτες του Σκοτ Πάρκερ πήραν τη νίκη με 1-0 και πανηγύρισαν την επάνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου ύστερα από δύο χρόνια.

Ο Κίφερ Μουρ, ο οποίος είχε μπει αλλαγή, πέτυχε το «χρυσό» γκολ στο 83’. Ο Φίλιπ Μπίλινγκ εκτέλεσε φάουλ από το ημικύκλιο με πάσα στην περιοχή κι εκείνος, αμαρκάριστος, πλάσαρε στην αντίπαλη αστεία.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, αλλά και του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, θα διεκδικήσει την άνοδό της μέσω μπαράζ.

Eίχε δοκάρι στο 9’ με τον Σάριτζ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Αντίπαλός της, στον ημιτελικό, θα είναι μία εκ των Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Λούτον και Μίντλεσμπρο, ανάλογα με την τελική κατάταξη.

Μπόρνμουθ: Τράβερς, Σμιθ, Φίλιπς, Κέλι, Ζεμούρα, Λέρμα, Κουκ, Κρίστι, Μπίλινγκ, Άντονι, Σολάνκε.
Νότιγχαμ Φόρεστ: Σαμπά, Γουόραλ, Κουκ, Μακένα, Σπενς, Γέιτς, Γκάρνερ, Κόλμπακ, Ζινκεράγκελ, Τζόνσον, Στάριτζ.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик