Η παρουσία του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Αλ-Φάιχα δεν ήταν αυτη που περιμέναμε. Ο παίκτης αποχώρησε από την ομάδα της αραβικής χερσονήσου έναν μήνα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του. Έχοντας αγωνιστεί μόνο σε ένα ματς. Ενα μήνα μετά τη μεταγραφή του αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ-Φάιχα. Και να αναζητήσει ως ελεύθερος […]

Η παρουσία του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Αλ-Φάιχα δεν ήταν αυτη που περιμέναμε.

Ο παίκτης αποχώρησε από την ομάδα της αραβικής χερσονήσου έναν μήνα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του. Έχοντας αγωνιστεί μόνο σε ένα ματς.

Ενα μήνα μετά τη μεταγραφή του αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ-Φάιχα. Και να αναζητήσει ως ελεύθερος πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μετά τους Ολυμπιακό, Σάλκε, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λειψία, Αμβούργο, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και Αλ-Φάιχα ο Έλληνας διεθνής ψάχνει τον επαναπατρισμό του.

Το όνομά του μάλιστα να έχει ακουστεί για την ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της Ενωσης «ψάχνουν» την περίπτωσή του, με τον ίδιο να είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ελληνικές ομάδες μπορούν να πάρουν ελεύθερους παίκτες μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Διαμαντόπουλος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τις επαφές του Σέρβου προπονητή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Βρύζας και ο συνεργάτης του δεν αποκλείεται να… επιστρέψουν στην «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα με την υπόθεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ