Ο Βραζιλιάνος παίκτης αναμένεται να βρεθεί πίσω απ’ της φυλακής τα σίδερα, για τον βιασμό μιας 23χρονης Αλβανίδας το 2013 στην Ιταλία. Μπλεξίματα για τον πασίγνωστο Βραζιλιάνο παίκτη, Ρομπίνιο. Το Εφετείο του Μιλάνου επικύρωσε την ποινή του, η οποία θα είναι 9 χρόνια φυλάκιση. Ο λόγος είναι ο βιασμός μιας 23χρονης Αλβανίδας, σε πάρτι στην […]

Ο Βραζιλιάνος παίκτης αναμένεται να βρεθεί πίσω απ’ της φυλακής τα σίδερα, για τον βιασμό μιας 23χρονης Αλβανίδας το 2013 στην Ιταλία.

Μπλεξίματα για τον πασίγνωστο Βραζιλιάνο παίκτη, Ρομπίνιο. Το Εφετείο του Μιλάνου επικύρωσε την ποινή του, η οποία θα είναι 9 χρόνια φυλάκιση.

Ο λόγος είναι ο βιασμός μιας 23χρονης Αλβανίδας, σε πάρτι στην Ιταλία, το… μακρινό 2013.

Ο Ρομπίνιο κατηγορήθηκε για τη συμμετοχή του σε βιασμό μιας νεαρής κοπέλας από την Αλβανία. Σε πρώτο βαθμό, ο ίδιος είχε καταδικαστεί σε εννιά χρόνια φυλάκισης. Αργότερα ακολούθησε η έφεση από εκείνον, όμως το βράδυ της Τρίτης, αυτή απορρίφθηκε.

Πλέον, ο Ρομπίνιο έχει 45 ημέρες να προσφύγει στο Ανώτατο δικαστήριο στην Ιταλία. Όμως, δύσκολα θα αλλάξει κάτι στην απόφασή του.

Τέτοια λάθη πληρώνονται και συνήθως πληρώνονται βαριά!

Το Εφετείο της Ρώμης απέρριψε την προσπάθεια του Ρομπίνιο να ελαφρύνει τη θέση του και διατήρησε την ποινή κάθειρξης εννέα ετών που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα τον Δεκέμβριο του 2017 για βιασμό μιας 23χρονης γυναίκας μαζί με άλλα πέντε άτομα.

 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик