Ημέρα των φιλοξενούμενων στη La Liga.

Η δράση συνεχίστηκε στην Ισπανία με τέσσερις αγώνες στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της La Liga.

Από την «Raele Arena» κλήθηκε να περάσει η Μπαρτσελόνα, απέναντι στη Σοσιεδάδ. Αν και δεν έπιασε σπουδαία απόδοση κέρδισε με 1-0 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση, μαζί με τη Σεβίλλη. Έκτοι συνεχίζουν οι ηττημένοι, στο +3 από τη Βιγιαρεάλ.

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ χρίστηκε σκόρερ στο 11’ ύστερα από ψηλή πάσα του Φεράν Τόρες, την οποία τελείωσε με κεφαλιά σε άδειο τέρμα.

Με αναγκαστική αλλαγή βγήκε ο Ντάνι Άλβες, λόγω τραυματισμού, ενώ ο Σέρχιο Μπουσκέτς ξεκίνησε βασικός κι έφθασε τις 675 συμμετοχές με τους Καταλανούς.

Έτσι, ξεπέρασε τον Αντρές Ινιέστα και βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της λίστας με τους παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των «μπλαουγκράνα».

Τον περνούν μόνο ο νυν προπονητής της ομάδας, Τσάβι, με 767 αγώνες και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος απολαμβάνει την κορυφή με 778 ματς.

Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν, η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε με 3-2 την Κάντιθ μες στο «Nuevo Mirandilla», αλλά δύσκολα θα προλάβει το… τρένο της Ευρώπης.

Ο Ραούλ Γκαρθία στο 3’, ο Ίκερ Μουνιαΐν στο 22’ και ο Μικέλ Βέσγκα στο 33’ έκαναν το 3-0, για να έρθουν οι Λούκας Πέρεθ στο 56’ και Ρουμπέν Σομπρίνο στο 87’ και να μειώσουν στο τελικό σκορ.

Ο Βέσγκα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ματς, αφού αποβλήθηκε στο 71’.

Με το ίδιο σκορ (2-3) κέρδισε και η Σεβίλλη τη Λεβάντε στο «Ciutat De Valencia», σε ένα ματς με εναλλαγές στο σκορ. Ο Χεσούς Κορόνα άνοιξε το σκορ στο 14’, αλλά ο Χοσέ Λουίς Μοράλες ισοφάρισε στο 22’ με πέναλτι.

Ο Κορόνα έφερε και πάλι σε θέση οδηγού τους Σεβιγιάνους στο 22’ και ο Ζιλ Κουντέ «κλείδωσε» τη νίκη τους στο 81’. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Ρομπέρτο Σολδάδο στο 87’.

«Διπλό» είχαμε και για τη Ράγιο Βαγιεκάνο, 1-0 την Εσπανιόλ στο RCDE χάρη στο γκολ του Σέρχιο Γκουαρδιόλα Ναβάρο στο 42’.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σεβίλλη

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι