Μια μεταγραφή και λίγες καλές εμφανίσεις μπορούν να εκτοξεύσουν την χρηματιστηριακή αξία ενός παίκτη. Η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή της αλλά κάποιοι έχουν προλάβει να βγουν κερδισμένοι.

Μια μεταγραφή και λίγες καλές εμφανίσεις μπορούν να εκτοξεύσουν την χρηματιστηριακή αξία ενός παίκτη. Η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή της αλλά κάποιοι έχουν προλάβει να βγουν κερδισμένοι.

Οι λίστες ανανεώνονται συχνά. Ένα παίκτης έχει κίνητρο, επιζητώντας να ανεβάσει τις μετοχές του. Όλα μπορούν να αλλάξουν αστραπιαία, προς το καλό ή το κακό. Χαμένοι αυτής της ιστορίας είναι πολλοί αλλά άπαντες ασχολούνται με τους κερδισμένους!

Η αγωνιστική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη έχουν ξεχωρίσει τα πρώτα “μαργαριτάρια”. Καλή απόδοση σημαίνει και άνοδος στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου και 10 περιπτώσεις παικτών έχουν ανταμειφθεί!

Μεγάλος νικητής από αυτή τη διαδικασία έχει βγει ο Άντονι της Μαν.Γιουνάιτεντ. Η μεταγραφή του στην PremierLeague απογείωσε την καριέρα του όπως και την αξία του. Από 30 εκατ. Στην αρχή της σεζόν, η τιμή του έχει φτάσει σε μόλις δύο μήνες στα 75 εκατομμύρια ευρώ!

Αρκετά κερδισμένοι είναι και οι δύο νεοαποκτηθέντες της Τσέλσι, Φοφανά και Κουκουρέγια! Υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν άλλαξαν “στρατόπεδο” και στηρίχθηκαν στις συλλογικές ή ατομικές επιτυχίες!

Βινίσιους και Ντεμπελέ από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα κερδίζουν συνεχώς πόντους ενώ και ο Τσουαμενί με την μεταγραφή ρεκόρ στην “Βασίλισσα” απολαμβάνει αυτό το προνόμιο!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ