Βραζιλία και Εκουαδόρ έπαιξαν περισσότερο ξύλο, παρά μπάλα στο μεταξύ τους αγώνα.

Ρε παιδιά ποδόσφαιρο παίζετε ή το γυρίσατε στο ξύλο; Το παιχίδι ανάμεσα στο Εκουαδόρ και τη Βραζιλία μετατράπηκε σε ρινγκ. Οι ομάδες φάνηκε από την αρχή του ματς ότι είχαν μπει με «άγριες» διαθέσεις.

Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν για την 15η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Στο 15ο λεπτό του ματς, ο τερματοφύλακας της Εθνικής Εκουαδόρ, Αλεξάντερ Ντομίνγκες, έκανε ένα «εγκληματικό» μαρκάρισμα με τις τάπες στον Ματέους Κούνια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να αποβληθεί και να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες. Οι γηπεδούχοι ήδη σε εκείνο το σημείο βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 1-0.

Το χτύπημα αυτό ήταν πολύ επικίνδυνο και άφησε και σημάδια στον ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο 22χρονος επιθετικός φέρει σημάδια στο λαιμό του, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

https://www.youtube.com/watch?v=esR8PzJnx_s

Όμως, το «επιθετικό» παιχνίδι των δύο ομάδων δε σταμάτησε εκεί. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά της «σελεσάο» να μείνει με παίκτη λιγότερο. Ο Έμερσον μετά από επικίνδυνη προβολή στην ευαίσθητη περιοχή του Εστράδα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 20ο λεπτό. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα είχε καταφέρει να δεχθεί άλλη μία. Έτσι, πήρε και αυτός την πορεία προς τα αποδυτήρια.

Η Βραζιλία παραλίγο να τελειώσει το ματς με 9 παίκτες. Ο πορτιέρο της, Άλισον, σε μια έξοδο που έκανε έξω από την περιοχή, όπως έδιωξε την μπάλα χτύπησε με το πόδι του το κεφάλι του Βαλένσια, στο μισάωρο του πρώτου ημιχρόνου. Ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα, αλλά μετά την επανεξέταση της φάσης από το VAR, άλλαξε την απόφαση του και του έδωσε κίτρινη κάρτα.

Για την ιστορία με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση και η Βραζιλία και το Εκουαδόρ και αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ