Τι έκπληξη. Ο Έρλινγκ Χάλαντ λέει θέλει να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό μας σοκάρει. Πραγματικά! Πέρα από την πλάκα όμως, ο παίκτης βρίσκεται στην κορυφαία φάση της καριέρας του και ήδη σκέφτεται το βήμα που θα τον βάλει στην Ελίτ των ποδοσφαιριστών του κόσμου. Πρόσφατα, ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, αποκάλυψε ότι ο […]

Τι έκπληξη. Ο Έρλινγκ Χάλαντ λέει θέλει να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό μας σοκάρει. Πραγματικά!

Πέρα από την πλάκα όμως, ο παίκτης βρίσκεται στην κορυφαία φάση της καριέρας του και ήδη σκέφτεται το βήμα που θα τον βάλει στην Ελίτ των ποδοσφαιριστών του κόσμου.

Πρόσφατα, ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, αποκάλυψε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει στην κατοχή του ένα σπίτι στην Ισπανία. Ωστόσο, πολλά θα κριθούν από το κατά πόσο η Ρεάλ Μαδρίτης θα φέρει τον Κιλιάν Μπαπέ στο σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι. Θυμίζουμε ότι αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Ο Γάλλος θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει δηλώσει στο παρελθόν την πρόθεσή του να αγωνιστεί στη Ρεάλ.

Ο Χάαλαντ γνωρίζει ότι μία πιθανή συνύπαρξη του με τον Μπαπε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα μοιράσει τα φώτα. Παράλληλα, η Ρεάλ έχει αμφιβολίες για τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της συμφωνίας, καθώς η Ντόρτμουντ είχε απορρίψει μία αρχική προσφορά το καλοκαίρι.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ