Σύντομα θα δοθεί λύση στο θέμα των Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ, ώστε οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού να αναχωρήσουν από τη Γουϊνέα και να επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά τα πρόβλημα που δημιούργησε το πραξικόπημα στην αφρικανική χώρα. Στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Γουϊνέας βρέθηκε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας […]

Σύντομα θα δοθεί λύση στο θέμα των Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ, ώστε οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού να αναχωρήσουν από τη Γουϊνέα και να επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά τα πρόβλημα που δημιούργησε το πραξικόπημα στην αφρικανική χώρα.

Στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Γουϊνέας βρέθηκε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της αφρικανικής χώρας, Μαμαντού- Αντόνιο Σουαρέ. Ο τελευταίος μίλησε στους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τους εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αναβλήθηκε το ματς με το Μαρόκο. Ενώ τους εγγυήθηκε για την ομαλή επιστροφή στις χώρες που αγωνίζονται. Κάτι που σημαίνει πως τις επόμενες ώρες οι τρεις άσοι των «ερυθρόλευκων». Θα βρεθούν άμεσα στην Ελλάδα. Οπως και ο Μορέιρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν