Η Εθνική με σκεπτικό να μην δεχθεί γκολ και που θα πάει θα βρούμε ένα κατέβηκε στον αγώνα τελικό με την Σλοβενία. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν υπολογίσει τον Γιαν Όμπλακ, που κατέβασε ρολά όταν χρειάστηκε. Δεύτερη ευκαιρία χαμένη από την Εθνική που δεν μπορεί με αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας […]

Η Εθνική με σκεπτικό να μην δεχθεί γκολ και που θα πάει θα βρούμε ένα κατέβηκε στον αγώνα τελικό με την Σλοβενία. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν υπολογίσει τον Γιαν Όμπλακ, που κατέβασε ρολά όταν χρειάστηκε. Δεύτερη ευκαιρία χαμένη από την Εθνική που δεν μπορεί με αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας να βρει την πρώτη θέση στον όμιλο της. Και επειδή όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα, δυστυχώς αποτύχατε Κε Φαν Σιπ.

Τελικά μήπως μας αξίζει η Γ΄ Εθνική της Ευρώπης;

Περίεργες οι αλλαγές που αντί να ανεβάσουν την Εθνική την αποδιοργάνωσαν και τελικά η Σλοβενία πήρε αυτό που ήθελε να πάρει και τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου. Για την ιστορία το Κόσοβο κέρδισε την Μολδαβία και πήρε την τρίτη θέση του ομίλου.

Άργησε να πάρει ρίσκα ο Φαν’τ Σιπ, κακές επιλογές σε αρκετές πλαγιοκοπήσεις και σε υποψίες φάσεων στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου αλλά και το γεγονός πως οι Σλοβένοι έπαιξαν φουλ άμυνα και δεν επέτρεξαν να παίξουν κάθετο ποδόσφαιρο οι διεθνείς, κόστισαν στην Εθνική!

Ελλάδα - Σλοβενία 0-0 | UEFA Nations League & Ελλάδα | gazzetta.gr

Στο 4’ δυνατό αριστερό σουτ του Μπακασέτα έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε και σε παίκτη της Σλοβενίας και κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ομπλακ.

Ένα λεπτό μετά, ωραία κάθετη μπαλιά του Κουρμπέλη στον Γιακουμάκη, εκείνος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, την έσπασε στον Λημνιό, με το σουτ του παίκτη της Κολωνίας να καταλήγει στην αγκαλιά του Ομπλακ.

O Ομπλακ στο 66’ αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Μπακασέτα.

Στο 78’ το τελείωμα του Κουρμπέλη από θέση ισχύος πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι, και δύο λεπτά μετά ο Παυλίδης πήγε να βάλει ένα καταπληκτικό γκολ με ψαλιδάκι, αλλά ο Ομπλακ απέκρουσε σε κόρνερ.

Ο Χατζηδιάκος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη σε μία έξυπνη κίνηση, καθώς ο Ιλισιτς έφευγε μόνος του. 

https://www.youtube.com/watch?v=GQKrBwZvPJA

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ