Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 2-1, δεν μπήκε γκολ στην παράταση. Ήρωας στα πέναλτι ο Πασχαλάκης.

Ο ΠΑΟΚ έφθασε στη διαδικασία των πέναλτι για να κερδίσει με 5-3 τη Μίντιλαντ στην Τούμπα, στο δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa Conference League.

Η νίκη του με 2-1 δεν αποδείχθηκε αρκετή, αφού είχε χάσει με 1-0 στο πρώτο ματς, στη Δανία. Ο Άντρια Ζίβκοβιτς στο 20’ και ο Βιεϊρίνια στο 26’ έβαλαν από νωρίς σε θέση οδηγού τους «ασπρόμαυρους». Ωστόσο, στο 80’ ο Ντάνιελ Χοχ μείωσε σε 2-1, με το συνολικό σκορ να διαμορφώνεται στο 2-2.

Η αναμέτρηση πήγε στην παράταση, αλλά ούτε εκεί οι δύο αντίπαλοι κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους. Έτσι, πήγαμε στα πέναλτι, με τους Θεσσαλονικείς να κερδίζουν με 5-3 και να συνεχίζουν στην Ευρώπη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος έπιασε την εκτέλεση του Μέγιερ.

Είναι η πρώτη φορά έπειτα από 48 χρόνια που ο «Δικέφαλος» θα αγωνιστεί μήνα Μάρτιο στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (71′ Σίντκλεϊ) – Τσιγγάρας (90′ Σοάρες), Κούρτιτς – Α. Ζίβκοβιτς (104′ Σβαμπ), Αουγκούστο (73′ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (71′ Μιτρίτσα) – Τσόλακ.
Μίντιλαντ (Μπ. Χένρικσεν): Όλαφσον – Γ. Άντερσον, Τσιχόσεν, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο (46′ Χεγκ), Παουλίνιο (46′ Ντιρ) – Ίσακσεν (98′ Τσαρλς), Ονιεντίκα, Εβάντερ – Σίστο (46′ Μέγιερ), Μπρουμάδο.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ