Ο Δημήτρης Γραμμόζης είναι προποντής από την άνοιξη της Σάλκε. Στην αναμέτρηση Κολωνία – Αμβούργο ο δημοσιογράφος πέρα από τη μετάδοση του αγώνα είχε και το νου του στις εξελίξεις. Τι συνέβη λοιπόν; Ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας ο 56χρονος έμπειρος σπίκερ, Μάρκους Χένερ, έκανε μια αποκάλυψη στο γερμανικό δίκτυο «Sport1». Αναφώνησε, λοπόν «βόμβα». […]

Ο Δημήτρης Γραμμόζης είναι προποντής από την άνοιξη της Σάλκε. Στην αναμέτρηση Κολωνία – Αμβούργο ο δημοσιογράφος πέρα από τη μετάδοση του αγώνα είχε και το νου του στις εξελίξεις.

Τι συνέβη λοιπόν; Ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας ο 56χρονος έμπειρος σπίκερ, Μάρκους Χένερ, έκανε μια αποκάλυψη στο γερμανικό δίκτυο «Sport1». Αναφώνησε, λοπόν «βόμβα». Τι εννοούσε ο ποιητής; Αναφερόταν στην απόλυση του Δημήτρη Γραμμόζη, από την ομάδας των «βασιλικών μπλε» είχε λύσει τη συνεργασία της με τον Έλληνα τεχνικό.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Η συγκεκριμένη είδηση ήταν «fake news» και αναρτήθηκε στο twitter, μέσα από έναν ψεύτικο λογαριασμό. Ο Μάρκους Χένερ που απευθύνθηκε έκπληκτος για την είδηση αυτή προς τον σχολιαστή του, Στέφαν Έφενμπεργκ, συνειδητοποίησε ότι ήταν ψέμα.

Λίγα λεπτά, αργότερα ο σπίκερ ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές. Συμβαίνουν κι αυτά, αλλά τέλος καλό όλα καλά για όλους. Και ο Δημήτρης Γραμμόζης  συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της Σάλκε. 

Bitte löscht euch @SPORT1 pic.twitter.com/rvmcj8XF8T

— Paul (@PaulM1r) January 18, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ