Άλλο να σας το λέμε και άλλο να το βλέπετε. Ο διαιτητής στο Copa Africa φαίνεται πως επηρεάστηκε από την ζέστη. Δεν εξηγείται αλλιώς. Στο παιχνίδι μεταξύ Μάλι και Τυνησίας έγινε το ανεξήγητο. Οι παίκτες του Μάλι είχαν το προβάδισμα με 1-0. Οι Τυνήσιοι πίεζαν για το 1-1 μέχρι το 85ο λεπτό. Όταν ο διαιτητής […]

Άλλο να σας το λέμε και άλλο να το βλέπετε. Ο διαιτητής στο Copa Africa φαίνεται πως επηρεάστηκε από την ζέστη. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Στο παιχνίδι μεταξύ Μάλι και Τυνησίας έγινε το ανεξήγητο.

Οι παίκτες του Μάλι είχαν το προβάδισμα με 1-0. Οι Τυνήσιοι πίεζαν για το 1-1 μέχρι το 85ο λεπτό. Όταν ο διαιτητής Τζάνι Σικάζουε σφύριξε τη… λήξη!

Πάγκοι και παίκτες τα έχασαν! Τον ενημέρωσαν για το τραγικό λάθος και πήρε πίσω την απόφαση.

Με την επανέναρξη του αγώνα, ο Ελ Μπιλάλ Τουρέ έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Ντίλαν Μπρον και δέχθηκε πολύ αυστηρή κόκκινη κάρτα. Ο διαιτητής από τη Ζάμπια δεν άλλαξε την απόφαση ακόμα κι όταν είδε τη φάση το video.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθούν τα 90 λεπτά αγώνα κι ενώ είχαν γίνει αλλαγές και cooling break, ο διαιτητής σφύριξε ξανά τη λήξη! Αυτήν τη φορά η απόφαση ήταν οριστική, με συνέπεια οι Τυνήσιοι να σπεύσουν αρχικά στον τέταρτο διαιτητή και στη συνέχεια στον Σικάζουε για να διαμαρτυρηθούν.

 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ