Αυτό που ετοιμάζεται να κάνει η διοίκηση υπό τον Γιάννη Αλαφούζο ξεπερνάει τις προσδοκίες του κόσμου. Ο λόγος για τον Ματέους Βιτάλ. Ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής στην πρώτη αγωνιστική. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να ξαναζήσουν πολλές στιγμές όπως εκείνες στην πρεμιέρα. Αυτός είναι και ο λόγος που σκέφτονται ήδη την παραμονή του παίκτη […]

Αυτό που ετοιμάζεται να κάνει η διοίκηση υπό τον Γιάννη Αλαφούζο ξεπερνάει τις προσδοκίες του κόσμου.

Ο λόγος για τον Ματέους Βιτάλ. Ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής στην πρώτη αγωνιστική.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να ξαναζήσουν πολλές στιγμές όπως εκείνες στην πρεμιέρα. Αυτός είναι και ο λόγος που σκέφτονται ήδη την παραμονή του παίκτη στην ομάδα και του χρόνου.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μετά από πολύ καιρό ένιωσε πως είναι να ανυπομονείς να έρθει η ώρα να δεις την ομάδα σου.

Ο Βραζιλιάνος έκανε τη διαφορά. Ήταν εκείνος που πήρε τις περισσότερες προσπάθειες για το «τριφύλλι» στο πρώτο ημίχρονο. Οι συμπαίκτες του φρόντισαν να τον βρίσκουν, να παίζουν από την πλευρά του κι εκείνος ήξερε τι να κάνει.

Αποδείχθηκε πως ένας καλός ποδοσφαιριστής μπορεί να παρασύρει και τους υπόλοιπους. Πόσο βοηθήθηκε ο Χουνακάρ από τους χώρους που δημιουργούσε και από το γεγονός πως και παίκτες έπαιρνε πάνω του και μόνιμα αξιοποιούσε το τρέξιμο του. Το ίδιο βοηθήθηκε και πήρε τα πάνω του και ο Καρλίτος.

Ο Βιτάλ έχει ντρίπλα, δύναμη, δημιουργία, εκτέλεση, γνώση του παιχνιδιού και πάνω από όλα φτιάχνει τους συμπαίκτες του.

Αυτή την στιγμή, ο παίκτης αγωνίζεται στο «Τριφύλλι» ως δανεικός από την Κορίνθιανς. Η οποία κατέχει το 85% των δικαιωμάτων του, με το υπόλοιπο 15% να ανήκει σε ατζέντηδες.

Η συμφωνία λοιπόν περιλαμβάνει οψιόν ύψους 4 εκ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και αυτό είναι το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει ο Παναθηναϊκός, αν θέλει να διατηρήσει τον παίκτη και τα επόμενα χρόνια.

Φυσικά ο Σύλλογος δεν έχει κάνει ποτέ μια τέτοια κίνηση επί Γιάννη Αλαφούζου, όμως αν ο Βιτάλ συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και αποδώσει ανάλογα και στα ντέρμπι, ίσως έρθει η ώρα για να γίνει μια πραγματική υπέρβαση!

Από εκεί και πέρα, υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο νέου δανεισμού, το οποίο όμως φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο. Κι αυτό γιατί αν ο Βιτάλ κάνει καλή χρονιά, θα βρεθούν ομάδες πρόθυμες να τον αγοράσουν από τον βραζιλιάνικο σύλλογο.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ