Το ζήτημα του εμβολιασμού των ποδοσφαιριστών είναι ένα από τα ζητήματα που απασχολούν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ενώ πολύ κουβέντα έγινε και στη Γερμανία, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Μπάγερν Μονάχου. Αυτή τη φορά ένας νέος σύλλογος της Bundesliga, η Μάιντζ, αποφάσισε να μην προχωρήσει στην υπογραφή ανεμβολίαστων (κατά του κορονοϊού) ποδοσφαιριστών, όπως ανέφερε σε […]

Το ζήτημα του εμβολιασμού των ποδοσφαιριστών είναι ένα από τα ζητήματα που απασχολούν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ενώ πολύ κουβέντα έγινε και στη Γερμανία, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Μπάγερν Μονάχου.

Αυτή τη φορά ένας νέος σύλλογος της Bundesliga, η Μάιντζ, αποφάσισε να μην προχωρήσει στην υπογραφή ανεμβολίαστων (κατά του κορονοϊού) ποδοσφαιριστών, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στην ισπανική ιστοσελίδα “mallorcazeitung”, ο προπονητής του συλλόγου, Κριστιάν Χέιντελ.

Παράλληλα ο 58χρονος Γερμανός τεχνικός τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι οι μόνοι που πρέπει να εμβολιαστούν, καθώς την ίδια “αξία” έχουν όλοι οι άνθρωποι.

Ο Χέιντελ ανέφερε στη συνέντευξη του για τον εμβολιασμό των ποδοσφαιριστών:

“Μια ύπουλη συζήτηση έχει ξεσπάσει για το αν πρέπει να εμβολιαστούν οι ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι εντελώς ακατάλληλο. Στη Μάιντς έχουμε τώρα ποσοστό εμβολιασμού 100 τοις εκατό. Σύμφωνα με την πολιτική, λόγω της λειτουργίας τους ως πρότυπο, οι ποδοσφαιριστές έχουν υποχρέωση να εμβολιαστούν.

Σπάνια έχω ακούσει τέτοιες βλακείες. Δεν ξέρω γιατί ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι διαφορετικός άνθρωπος από έναν πωλητή ή έναν οδηγό λεωφορείου, για παράδειγμα.

Η σύνδεση του υψηλότερου εισοδήματος με έναν υποχρεωτικό εμβολιασμό είναι εξωφρενική. Έχουν γίνει προσπάθειες να αποσπάσουν την προσοχή από τις αποτυχίες των πολιτικών. Είμαι υπέρμαχος του υποχρεωτικού εμβολιασμού”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ