Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας στο ποδόσφαιρο. Η επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μεν μια ένδειξη καλής θέλησης, όμως δεν θα υποχωρεί και σε όλα ο Πορτογάλος… Ο Ραλφ Ράγκνικ δεν ήταν και τόσο ικανοποιημένος από την εμφάνιση του 36χρονου παίκτη. Γι’ αυτό το λόγο και τον αντικατέστησε από […]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας στο ποδόσφαιρο. Η επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μεν μια ένδειξη καλής θέλησης, όμως δεν θα υποχωρεί και σε όλα ο Πορτογάλος…

Ο Ραλφ Ράγκνικ δεν ήταν και τόσο ικανοποιημένος από την εμφάνιση του 36χρονου παίκτη. Γι’ αυτό το λόγο και τον αντικατέστησε από τον αγωνιστικό χώρο για να περάσει στη θέση του τον  Μαγκουάιρ στο 71′.

Στον Κριστιάνο δεν άρεσε καθόλου η απόφαση του προπονητή του, κάτι που έδειξε τόσο με την έκφραση του προσώπου του, αλλά και με τα… μπινελίκια που έριξε την ώρα που πήγαινε στον πάγκο!

Ο Ράνγκνικ τοποθετήθηκε εκ νέου για το θέμα που απασχόλησε την ομάδα του έπειτα από το 3-1 απέναντι στην Μπρέντφορντ και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Κριστιάνο αναρωτιόταν γιατί έβγαλα εκείνον και εξέφραζε την απορία του γιατί δεν επέλεξα κάποιον από τους πιο νεαρούς για να βγουν… Πήρε την απάντησή του πέντε λεπτά αργότερα, όταν κάποιος από τους πιο νεαρούς σκόραρε…»!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ