Ο Ο Ζιβανίλντο Βιέιρα ντε Σόουζα, γνωστός ως Χουλκ, βρίσκεται ψηλά στην λίστα αρκετών ομάδων στην Ευρώπη που περίμεναν να μείνει ελεύθερος για να κάνουν την κίνηση τους. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ο οποίος έκανε… όνομα με την Πόρτο, αγωνίζεται στην Κίνα από το 2016 και είχε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαιο με αποδοχές κοντά τις […]

Ο Ο Ζιβανίλντο Βιέιρα ντε Σόουζα, γνωστός ως Χουλκ, βρίσκεται ψηλά στην λίστα αρκετών ομάδων στην Ευρώπη που περίμεναν να μείνει ελεύθερος για να κάνουν την κίνηση τους. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ο οποίος έκανε… όνομα με την Πόρτο, αγωνίζεται στην Κίνα από το 2016 και είχε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαιο με αποδοχές κοντά τις 320.000 λίρες την εβδομάδα. Νούμερο που σχεδόν καμία ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να δώσει στην Ευρώπη. Έτσι όλοι περιμένουν την ημέρα που θα μείνει ελεύθερος ο Χουλκ για να κάνουν την κίνηση τους. 

Και τώρα οπλοφορεί και κυκλοφορεί ελεύθερος για όσους θέλουν έναν επαγγελματία killer.

“Ακούω πολλές προτάσεις από τη Βραζιλία και διάφορα μέρη από την Ευρώπη. Από Τουρκία, Πορτογαλία, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, ακόμα κι από την Κίνα. Κάθε μέρα φτάνουν νέες προτάσεις”, εξηγεί ο ίδιος για το μέλλον του.

Αλλά θα πρέπει να τρέξουν γιατί μια πρώην του…η Πόρτο τον έχει διπλαρώσει ήδη. Οι νταμπλούχοι Πορτογαλίας του προσφέρουν διετές συμβόλαιο με 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Μάλιστα ο 34χρονος άσος φέρεται να απέρριψε κρούση της Μπενφίκα, καθώς προτιμά να επιστρέψει στην ομάδα που υπηρέτησε από το 2008 μέχρι το 2012.

Στα τέσσερα χρόνια της καριέρας του με τη φανέλα της Πόρτο, ο Χουλκ είχε κατακτήσει 12 τίτλους και πέτυχε συνολικά 78 γκολ σε 169 εμφανίσεις. Στην Κίνα σε 142 συμμετοχές είχε 75 γκολ και 54 ασίστ.

Ο 34χρονος επιθετικός απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του συλλόγου του και, σύμφωνα με την πορτογαλική Record, εξετάζει όλες τις επιλογές, χωρίς να θέτει πλέον το οικονομικό ως προτεραιότητα. Τα 22.000.000 ευρώ με τα οποία αμειβόταν τον χρόνο στην Κίνα γέμισαν τον τραπεζικό λογαριασμό του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πλέον είναι διατεθειμένος να δεχθεί ‘ψαλίδι’ ακόμα και ύψους 90%, αν το επόμενο πρότζεκτ τον ικανοποιεί.

Ύστερα από 76 γκολ σε 145 αγώνες στην Κίνα, ο άλλοτε διεθνής με την εθνική Βραζιλίας αποτελεί έναν παίκτη-ευκαιρία για αρκετούς συλλόγους. Με δεδομένες τις μικρές οικονομικές απαιτήσεις του, που πιστεύεται ότι δεν ξεπερνούν τα 2.700.000 ευρώ τον χρόνο, έχει γίνει πόλος έλξης για ομάδες από παντού.

Ο πρώην επιθετικός της Πόρτο και της Ζενίτ, που φημίζεται για το παντοδύναμο σουτ του και ο οποίος σε 564 αγώνες σε διασυλλογικό επίπεδο έχει σημειώσει 303 γκολ, κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα super cup στην Κίνα από το 2016, όταν πήρε μεταγραφή από τη Ζενίτ στην ομάδα της Σανγκάης για περίπου 50.000.000 ευρώ.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ