Η ιστορία του Χόρμαν Καμπουσάνο, είναι η απόδειξη του «όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και ο τρόπος». «Όλα όσα πέρασα μου έμαθαν να είμαι μαχητής σε όλα μου. Είμαι παίκτης που δίνει το 100% και πάντα ταπεινός.», δήλωσε πρόσφατα. Ο Κολομβιανός ταλαιπωρήθηκε πολύ, μέχρι να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα! Ξεκίνησε να παίζει μπάλα από μικρό […]

Η ιστορία του Χόρμαν Καμπουσάνο, είναι η απόδειξη του «όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και ο τρόπος».

«Όλα όσα πέρασα μου έμαθαν να είμαι μαχητής σε όλα μου. Είμαι παίκτης που δίνει το 100% και πάντα ταπεινός.», δήλωσε πρόσφατα.

Ο Κολομβιανός ταλαιπωρήθηκε πολύ, μέχρι να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα! Ξεκίνησε να παίζει μπάλα από μικρό παιδί, στους δρόμους της γειτονιάς του. Στα 15 του έφυγε για την πρωτεύουσα και ένα καλύτερο μέλλον. Τα πράγματα όμως, δεν πήγαν όπως ήθελε. «Έμενα σε έναν θείο μου που δεν μου έδινε και πολλά, οπότε το έσκασα και για δέκα μέρες κοιμόμουν στους δρόμους», είχε εξομολογηθεί.

«Όταν έχεις ένα όνειρο, μπορείς να κάνεις τα πάντα γι’ αυτό. Εγώ σε κάθε αναποδιά έδινα θάρρος στον εαυτό μου. Ακόμα και όταν κοιμόμουν νηστικός κάτω από μια γέφυρα χωρίς να έχω κάτι να φάω για μέρες. Ζούσα έτσι αλλά ούτε που σκέφτηκα ποτέ να φύγω και να γυρίσω πίσω. Έλεγα ψέματα στους γονείς μου ότι έτρωγα… Είναι μια εποχή που δεν θα ξεχάσω ποτέ και με βοήθησε να έχω τα πόδια μου στο έδαφος.

Ακόμα και τώρα πρέπει να είμαι πολύ ταπεινός και απλός με τους ανθρώπους» είχε πει ο 25χρονος άσος.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, δε φοβήθηκε, δεν τα παράτησε. Είχε σκεφτεί πολλές φορές, να καταταγεί και στο στρατό. Ωστόσο, η αγάπη του για το ποδόσφαιρο ήταν πολύ μεγάλη.

Τελικά, ήρθε η στιγμή που η τύχη και του χαμογέλασε και ανταμείφθηκε για τις θυσίες του! Κάποιος τον είδε και τον πήρε σε μια ποδοσφαιρική σχολή. Έγινε η αρχή για αυτό που θα ακολουθούσε. Το όνειρο να πάει στη Ντεπορτίβο Περέιρα εκπληρώθηκε

Τον επέλεξαν ανάμεσα σε 400 παιδιά και δε χρειάστηκε να πουλήσει το κινητό του, όπως είχε σκεφτεί. Αργότερα, πήρε μεταγραφή στην Ατλέτικο Νασιονάλ και φόρεσε και τη φανέλα με το εθνόσημο της Κολομβίας.

Το 2018 η Μπόκα Τζούνιορς τον ήθελε στο δυναμικό της και πλήρωσε τη ρήτρα 4 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει!

Έκτοτε, ο Χόρμαν Καμπουσάνο, είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος των «Γενοβέζων».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν