Η Χόφενχάιμ ξόδεχε μόλις τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Το καλοκαίρι του ’21 δεν βγήκε ούτε ένα ευρώ από το ταμείο της. Η ομάδα που ανέβηκε στην Bundesliga το 2008, βρίσκεται υπό τη σκέπη του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της SAP, Ντίτμαρ Χοπ, έδωσε την ευκαιρία στον 28χρονο τότε προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν να αρχίσει το ταξίδι του στα σαλόνια […]

Η Χόφενχάιμ ξόδεχε μόλις τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Το καλοκαίρι του ’21 δεν βγήκε ούτε ένα ευρώ από το ταμείο της.

Η ομάδα που ανέβηκε στην Bundesliga το 2008, βρίσκεται υπό τη σκέπη του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της SAP, Ντίτμαρ Χοπ, έδωσε την ευκαιρία στον 28χρονο τότε προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν να αρχίσει το ταξίδι του στα σαλόνια της κατηγορίας. Αλλαξε τη διαχείρισή της, κινείται πλέον με… μειωμένους οικονομικούς ρυθμούς και είναι απόλυτα πετυχημένη.

Ο ζάμπλουτος ιδιοκτήτης έβαλε στοπ στην αλόγιστη χρήση του μπάτζετ στη Χόφενχαϊμ!

Ο κόσμος είχε κάπως «παγώσει». Ούτως ή άλλως δεν αποτελεί την κλασική παραδοσιακή ομάδα. Οι αντιδράσεις για την «άνοδό» της ήταν έντονες. Οι φίλοι της απείχαν τα προηγούμενα χρόνια από την προσπάθεια.

Γλυκάθηκαν και εν συνεχεία την είδαν σε πτωτική πορεία. Φέτος ξεκίνησε αναλόγως.

Η δεύτερη χρονιά του Χένες στο τιμόνι. Μία νίκη στα 5 πρώτα ματς. Αρκετά σκαμπανεβάσματα. Κυριαρχούσε η ατάκα:

«όταν λείπει ο Κράμαριτς, δεν κάνει τίποτα».

Κι’ όμως, κατάφερε να πάρει τη στροφή, με αρχή, την επιτυχία κόντρα στη Λειψία (2-0). Μέτρησε άλλες τρεις συνεχόμενες νίκες, έφτασε τις τέσσερις (ανάλογο επίτευγμα πέτυχε προ διετίας) και έκανε δυναμικό μπάσιμο στις θέσεις του Champions League. Μάλιστα, χωρίς τον Κράμαριτς στα τελευταία ματς. Διαθέτει, όμως, παρ’ όλα αυτά με 30 γκολ την 4η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

Δημιούργησε έως τώρα 94 τελικές προσπάθειες (νο2 στην κατηγορία) και η αποτελεσματικότητα μπροστά από την εστία (31,9%) είναι η 4η καλύτερη στη Λίγκα.

https://www.youtube.com/watch?v=f6LZHF5kIRI

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ