Δύσκολη μάχη στο Βερολίνο για την Ντόρτμουντ. Κόντρα στην μαχητική Χέρτα για την Bundesliga. Το 3-0 επί της Γκρόιτερ Φιρτ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική αλήθεια του ματς. Η Ντόρτμουντ δυσκολεύτηκε αρκετά και θα μπορούσε κάλλιστα να τα είχε βρει περισσότερα σκούρα απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα, που είναι η ουραγός της βαθμολογίας. Προέκυψαν πολλά προβλήματα στην […]

Δύσκολη μάχη στο Βερολίνο για την Ντόρτμουντ. Κόντρα στην μαχητική Χέρτα για την Bundesliga.

Το 3-0 επί της Γκρόιτερ Φιρτ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική αλήθεια του ματς. Η Ντόρτμουντ δυσκολεύτηκε αρκετά και θα μπορούσε κάλλιστα να τα είχε βρει περισσότερα σκούρα απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα, που είναι η ουραγός της βαθμολογίας.

Προέκυψαν πολλά προβλήματα στην Μπορούσια. Συμπλήρωσε κάρτες ο Μπέλινγκχαμ ήταν απών. Αυτό ήταν δεδομένο. Την Παρασκευή ανακοινώθηκε πως ο βασικός γκολκίπερ Κόμπελ και ο ηγέτης-στόπερ Χούμελς  δεν ταξίδεψαν καν στο Βερολίνο, λόγω ίωσης. Ενώ παρέμεινε εκτός ο βασικός στόπερ Ακάντζι.

Χέρτα – Ντόρτμουντ:

Φοβερός αγώνας και ένα δεύτερο ημίχρονο που ήταν η χαρά για κάθε φίλο του ποδοσφαίρου. Γκολ, θέαμα, ανατροπές, και πολύ ενδιαφέρον. Και γκολάρες.

Η Ντόρτμουντ στο πρώτο έδειξε ότι θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο, αλλά οι γηπεδούχοι μίλησαν στο δεύτερο και με ανατροπάρα πήραν μια μεγάλη νίκη.

♦ Χαρές και πανηγύρια στο 16ο λεπτό για τους γηπεδούχους, αλλά δεν κράτησαν για πολύ.

♦ Ο Myziane Maolida πήρε μια έξοχη πάσα την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ένα χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία της εστίας άνοιξε το σκορ. Ή τουλάχιστον νόμιζε, γιατί το VAR είχε αντίθετη άποψη. Υπήρχε οφσάιντ.

0 – 1: Βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα της Χέρτα η φιλοξενούμενη στο 33′. Ο Julian Brandt πήρε μια ασίστ και από θέση μέσα στην περιοχή πέρασε την μπάλα πάνω από τον Alexander Schwolow, ο οποίος ήταν εκτός εστίας. Φοβερό τελείωμα!

♦ Στο 44′ ένα γκολ, που πέτυχε ο Axel Witsel ακυρώθηκε λόγω σαν οφσάιντ.

Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της Ντόρτμουντ έπαθαν ποδοσφαιρικό σοκ. Εκεί που ήταν όλα καλά είδαν το 0-1 να γίνεται 3-1 και να πέφτουν ξεροί.

1 -1: Στο 51ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρίσκουν την ισοφάριση. Ο Ishak Belfodil πήρε μια έξοχη as;ist μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άφησε κάγκελο τον τερματοφύλακα. Υπέροχο τελείωμα!

2 – 1: Ρουκέτα συστημένη, από τον Marco Richter που έβαλε γκολάρα. Το ευθύβολο σουτ που έκανε έξω από την περιοχή πήγε στο αριστερό παραθυράκι. Ο τερματοφύλακας ίσα-ίσα πρόλαβε να δει την μπάλα.

3 – 1: Να και η τριάρα. Ο Marco Richter πήρε την μπάλα και αφού απομακρύνθηκε από την περιοχή, δεν το σκέφτηκε καθόλου και με σουτ ακριβείας κέρδισε τον τερματοφύλακα.

3 – 2: Αντίδραση και ξανά στο παιχνίδι η φιλοξενούμενη ομάδα. Ο Raphael Guerreiro την ασίστ και ο Steffen Tigges εκτέλεσε, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας με κεφαλιά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ