O Χατζισαφί της ΑΕΚ πήρε θέση για την τραγωδία. Ο αμυντικός της Ένωσης θέλησε να βγει μπροστά με ανάρτηση που έκανε στα social media.

Η κοινωνία του Ιράν βρίσκεται σε αναβρασμό μετά τον θάνατο της Μαχσά Αμινί. Οι αντιδράσεις είναι έντονες και έχουν επηρεάσει και την εθνική ομάδα μαζί με τον Εχσάν Χατζισαφί.

Θυμίζουμε πως η 22χρονη συνελήφθη για “ανάρμοστη ενδυμασία” από την αστυνομία ηθών και λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο. Αυτή η εξέλιξη πυροδότησε εξελίξεις στην χώρα που βρίσκεται σε “πόλεμο” με χιλιάδες διαδηλώσεις και πολλούς νεκρούς.

O Χατζισαφί της ΑΕΚ πήρε θέση για την τραγωδία. Ο αμυντικός της Ένωσης θέλησε να βγει μπροστά με ανάρτηση που έκανε στα social media.

Οι αναρτήσεις του Χατζισαφί:

«Οι γυναίκες είναι το μισό σώμα της κοινωνίας. Όταν το άλλο μισό το γεννάει τότε είναι στην πραγματικότητα ολόκληρο το σώμα».

«Είμαστε με τον λαό γιατί είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι. Θα αγωνιζόμαστε για εσάς και την πατρίδα μας μέχρι την τελευταία μας ανάσα. Ντρέπομαι όταν βλέπω έτσι την κατάσταση στη χώρα μου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αξίζουν τον θάνατο. Λύστε τα προβλήματα τους αντί να ασκείται βία».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ