Πιθανό το ενδεχόμενο να αλλάξει έδρα ο τελικός του Champions League

Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει έδρα ο τελικός του Champions League; Είναι μια σκέψη που «βασανίζει» την UEFA, λόγω των τελευταίων εξελίξεων που αφορούν στη Ρωσία και την Ουκρανία.

Να θυμίσουμε ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει ορίσει ως έδρα του φετινού τελικού το υπερσύγχρονο γήπεδο της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Ωστόσο όπως αναφέρει η «Daily Star», σε περίπτωση που η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία θα υπάρξουν αλλαγές.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, σε αυτή την περίπτωση, πρώτη επιλογή της UEFA θα είναι το «Γουέμπλεϊ». Ποσώ δε μάλιστα, αν στον τελικό φτάσουν και πάλι δύο αγγλικές ομάδες. Ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Ωστόσο, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία παρακολουθεί τις εξελίξεις που δεν αφορούν τον αθλητισμό, αλλά όπως μπορεί να τον επηρεάσουν.

Να σημειώσουμε ότι και πέρυσι υπήρξε αλλαγή έδρας του τελικού. Αφού η Τουρκία που είχε αρχικά οριστεί να φιλοξενήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν στην «κόκκινη λίστα» λόγω κορωνοϊού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξει δυνατότητα ταξιδιού για τους φίλους των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι. Έτσι, ο περσινός τελικός του Champions League διεξήχθη στην Πορτογαλία και στο «Ντραγκάο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν