Άσχημη τροπή πήρε η αναμέτρηση του ΑΟ Κεφαλόβρυσου με τον Πορταϊκό που ολοκληρώθηκε με σκορ 1-2. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Κεφαλόβρυσου, Ηλίας Σακελλάριος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Έπειτα απο μαρκάρισμα αντιπάλου (σ.σ οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπέστη κάταγμα κνήμης περόνης). Ο ποδοσφαιριστής που έκανε το μαρκάρισμα με την σειρά του δέχτηκε […]

Άσχημη τροπή πήρε η αναμέτρηση του ΑΟ Κεφαλόβρυσου με τον Πορταϊκό που ολοκληρώθηκε με σκορ 1-2.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Κεφαλόβρυσου, Ηλίας Σακελλάριος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Έπειτα απο μαρκάρισμα αντιπάλου (σ.σ οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπέστη κάταγμα κνήμης περόνης).

Ο ποδοσφαιριστής που έκανε το μαρκάρισμα με την σειρά του δέχτηκε χτυπήματα από οργισμένους συμπαίκτες του νεαρού φορ.

Η τοποθέτηση του Κεφαλόβρυσου

“Σε δεύτερη μοίρα περνάει το αποτέλεσμα του αγώνα που επισκιάστηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Ηλία Σακελάριου στις καθυστερήσεις του αγώνα από δολοφονικό Χτύπημα αντίπαλου .

Ο αγώνας διακόπηκε Με τον ποδοσφαιριστή μας να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Τι να πει κανείς όταν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες.
Μεγάλε παιχταρά του Πορταικου να σε χαίρεται η ομάδα σου!
Απόψε θα κοιμηθείς ήσυχος και θα έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου και τη Δευτέρα θα πας για το μεροκάματο ενώ ο άλλος για το χειρουργείο.

Η απάντηση του Πορταϊκού

“Καλησπέρα σας και πάλι…Τα είπαμε τα αγωνιστικά..

Το μόνο που δεν αναφέραμε είναι ότι στο 55ο λεπτό ο τερματοφύλακας μας Παναγιώτης Θεοδωρούλας έπιασε πέναλτι…

Τέλος τα αγωνιστικά.
Καταρχήν να ευχηθούμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Ηλία Σακελλάριου που υπέστει τον σοβαρό τραυματισμό.

Επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται θέλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε τίποτα το εσκεμμένο.

Ήταν μία κόντρα πάνω στη φάση μεταξύ των δύο παικτών με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη του Κεφαλόβρυσου.

Από εκεί και πέρα όμως είχαμε σκηνές “ζούγκλας”. Όλη η ομάδα του Κεφαλόβρυσου έπεσε πάνω στον ποδοσφαιριστή μας Νίκο Βιολάρη τον προπηλάκισαν και τρεις από αυτούς, τα ονόματά τους αναφέρονται στο φύλλο αγώνα, τον γρονθοκόπησαν, τον κλότσησαν, πετώντας τον στο έδαφος, συνεχίζοντας το “έργο” τους.Ο ποδοσφαιριστής Βιολάρης μετέβει επίσης στο νοσοκομείο αφού είχε ζαλάδες.

Του τοποθετήθηκαν ράμματα στο εσωτερικό του στόματος και ήμαστε εν αναμονή της αξονικής εγκεφάλου.

Σημειώνουμε εδώ ότι πριν 1,5 χρόνο ο παίκτης μας Ρούσας Παναγιώτης, ο οποίος αγωνιζόταν σήμερα και υπέπεσε στην παράβαση του πέναλτι, σε παιχνίδι με αντίπαλο το Μεγαλοχώρι έπαθε τον ίδιο ακριβώς τραυματισμό σε κόντρα με παίκτη του Μεγαλοχωρίου.

Ρωτάμε, έπρεπε να τον δείρουμε τον αντίπαλο ή μήπως έπρεπε “να τον στείλουμε στη μάνα του μέσα σε κάσα”. Όπως εύγλωττα κραύγαζε ένας από τους “νταήδες” ? Μιλάμε για συμπεριφορές προηγούμενων δεκαετιών και από ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σε υψηλότερο επίπεδο…
Όσο για κάποια πράγματα που γράφτηκαν έχουμε να πούμε ότι χαιρόμαστε πάρα πολύ που έχουμε στις τάξεις μας όλους τους ποδοσφαιριστές που παίζουν στην ομάδα μας..Είτε είναι από την Πύλη, είτε είναι από τα γύρω χωριά, είτε από την Κύπρο, είτε από της Αλβανία ή από όπου και να προέρχονται.

Τα θεωρούμε παιδιά μας και έχουμε χρέος να τους προστατεύσουμε. Ειδικά για τα παιδιά που προέρχονται από μακρινά μέρη η ευθύνη μας είναι μεγαλύτερη.

Ο Νίκος Βιολάρης είναι κύπριος φοιτητής ΤΕΦΑΑ και παίζει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες των Τρικάλων εδώ και τρία χρόνια, χωρίς ποτέ να έχει δώσει δικαιώματα.Επίσης για διάφορους υβριστές. Είμαστε από το “κωλοχώρι” της Πύλης, όπως το αποκαλέσατε και ήμαστε πολύ περίφανοι για αυτό..

Είμαστε “χωριάτες” όπως μας αποκαλέσατε, να χαρώ εγώ πρωτευουσιάνους. Και αγαπάμε πολύ την ομάδα μας που με κόπο την κρατάμε και θα την προστατέψουμε μέχρι εκεί που δεν πάει.

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας…”

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ