Η Ατλέτικο Μινέιρο τα σάρωσε όλα τη φετινή σεζόν. Η βραζιλιάνικη ομάδα επέστρεψε στην κορυφή κατακτώντας το πρωτάθλημα, ενώ ολοκλήρωσε ονειρικά τη χρονιά. Η ομάδα των Χουλκ και Ντιέγκο Κόστα κατέκτησε και το Κύπελλο και έκανε το νταμπλ. Στον τελικό του Κυπέλλου Βραζιλίας, η Ατλέτικο Μινέιρο αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Παρανένσε και επιβλήθηκε με 2-1. Το χρυσό για τους Βραζιλιάνους […]

Η Ατλέτικο Μινέιρο τα σάρωσε όλα τη φετινή σεζόν. Η βραζιλιάνικη ομάδα επέστρεψε στην κορυφή κατακτώντας το πρωτάθλημα, ενώ ολοκλήρωσε ονειρικά τη χρονιά. Η ομάδα των Χουλκ και Ντιέγκο Κόστα κατέκτησε και το Κύπελλο και έκανε το νταμπλ.

Στον τελικό του Κυπέλλου Βραζιλίας, η Ατλέτικο Μινέιρο αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Παρανένσε και επιβλήθηκε με 2-1. Το χρυσό για τους Βραζιλιάνους πέτυχε ο Χουλκ, ο οποίος σκόραρε στο 75ο λεπτό.

Ο πρώην παίκτης της Πόρτο φέτος έκανε ονειρική χρονιά. Ο Χουλκ σκόραρε συνολικά 36 γκολ, ενώ μοίρασε και 13 ασίστ. Οι επιδόσεις του του χάρηκαν την κορυφή στον πίνακα των σκόρερ και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε και κορυφαίος παίκτης των δύο διοργανώσεων.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик