Ατύχημα είχε πριν από την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι (1-2) ο Κόρτνεϊ Χάουζε της Άστον Βίλα, καθώς μπήκε με την μούρη του αυτοκινήτου του σε είσοδο σχολείου. Πάλι καλά, δεν υπήρχε κανένα παιδάκι σε εκείνο το σημείο και δεν θρηνήσαμε θύματα. Η μόνη ζημιά είναι υλική, καθώς το μπροστινό μέρος της πανάκριβης Λαμποργκίνι μοιάζει […]

Ατύχημα είχε πριν από την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι (1-2) ο Κόρτνεϊ Χάουζε της Άστον Βίλα, καθώς μπήκε με την μούρη του αυτοκινήτου του σε είσοδο σχολείου.

Πάλι καλά, δεν υπήρχε κανένα παιδάκι σε εκείνο το σημείο και δεν θρηνήσαμε θύματα. Η μόνη ζημιά είναι υλική, καθώς το μπροστινό μέρος της πανάκριβης Λαμποργκίνι μοιάζει καταστραμμένο.

«Ακούσαμε έναν πολύ δυνατό θόρυβο και βγήκαμε έξω.

Είδαμε ένα ακριβό αυτοκίνητο να έχει μπει μέσα στο χώρο του σχολείου. Και υποθέσαμε πως μπορεί να είναι κάποιος ποδοσφαιριστής. Ο ίδιος δεν έδειχνε τραυματισμένος, αλλά ήταν σε σοκ.

Ευτυχώς τα παιδιά ήταν εκείνη την ώρα μέσα στις τάξεις για προσευχή, γιατί αλλιώς μπορεί να είχαμε θύματα», ανέφερε μάρτυρας του ατυχήματος στην Daily Mail.

Λίγους μήνες πριν, ο Άγγλος αμυντικός είχε συλληφθεί από τις αρχές. Επειδή είχε υπερβεί το όριο της ταχύτητας, με τον ίδιο να αναφέρει ότι έτρεχε για να προλάβει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου, που θα γίνονταν παρουσία του Πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)