Και να τον ρωτούσαν πως φαντάζεται το δεύτερο ντεμπούτο του στη Premier League, δε θα το περίμενε έτσι. Ο Φιλίπε Κουτίνιο πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε από την Άστον Βίλα, ως δανεικός από τη Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραντ υποδέχθηκε τη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ,στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Αγγλικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 2-0 […]

Και να τον ρωτούσαν πως φαντάζεται το δεύτερο ντεμπούτο του στη Premier League, δε θα το περίμενε έτσι. Ο Φιλίπε Κουτίνιο πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε από την Άστον Βίλα, ως δανεικός από τη Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραντ υποδέχθηκε τη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ,στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Αγγλικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες. Στο 67ο λεπτό ο Άγγλος τεχνικός κάτι ήθελε να αλλάξει. Κοιτάζει τις επιλογές του και λέει στον Κουτίνιο να σηκωθεί.

Ο 29χρονος επιθετικός έκανε ένα εκπληκτικό ντεμπούτο. Με δύο δικές του ενέργειες η ομάδα του κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας από τους Κόκκινους Διαβόλους. Στο 77ο λεπτό μοίρασε στο Ράμσει για το 1-1 και είπε να πει την τελευταία λέξη εκείνος. Στο 81ο λεπτό σκόραρε από κοντά έκανε το 2-2 και το Βίλα Παρκ πήρε φωτιά.

Ο Βραζιλιάνος έχει αμφιβητηθεί πάρα πολύ και οι φίλαθλοι της Άστον Βίλα ψάχνουν τον αντικαταστάση του Γκρίζλις. Στο πρώτο του ματς έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και να βοηθήσει την ομάδα να την επαναφέρει εντός δεκάδας. Τζακ Γκρίλις δεν είναι άλλα άφησε θετικές εντυπώσεις και κατάφερε να κερδίσει τους οπαδούς. Την ίδια ώρα που ο Άγγλος ψάχνει να βρει τα πατήματά του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

68′: Philippe Coutinho is subbed on
82′: Philippe Coutinho scores to make it 2-2.

An instant impact on his return to the Premier League. pic.twitter.com/XEiZUMXWO6

— Squawka News (@SquawkaNews) January 15, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик