Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός έπαιζε στην δύσκολη έδρα του δυνατού Αστέρα Τρίπολης. Αστέρας: Τσιφτσής, Καρμόνα, Καστάνιο, Βαλιέντε, Άλβαρες, Σόνι, Σανταφέ, Μουνάφο, Ρεγκίς, Σίτο, Μπαράλες Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσεθ, Χουάνκαρ, Πούγγουρα, Σάρλια, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλο, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνη, Παλάσιος, Καρλίτος. Προσεκτικά μπήκαν και οι δύο ομάδες, προσέχοντας περισσότερο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Παιχνίδι […]

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός έπαιζε στην δύσκολη έδρα του δυνατού Αστέρα Τρίπολης.

Αστέρας: Τσιφτσής, Καρμόνα, Καστάνιο, Βαλιέντε, Άλβαρες, Σόνι, Σανταφέ, Μουνάφο, Ρεγκίς, Σίτο, Μπαράλες

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσεθ, Χουάνκαρ, Πούγγουρα, Σάρλια, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλο, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνη, Παλάσιος, Καρλίτος.

Προσεκτικά μπήκαν και οι δύο ομάδες, προσέχοντας περισσότερο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Παιχνίδι κέντρου χωρίς φάσεις.

Αλλά στο μισάωρο είχαμε σκορ. Ο Παναθηναϊκός έκανε το 0-1. Πολύ όμορφο γκολ με την κάθετη του Παλάσιος που αντί να ολοκληρώσει μόνος έδωσε στον Καρλίτος και πέτυχε ένα πολύ εύκολο γκολ.

Αλλά οι χαρές δεν κράτησαν πολύ. Μετά από τρία λεπτά ο γηπεδούχος βρήκε με τον Μπαράλες την ισοφάριση.

Αρχικά λάθος υπολογισμός του Πούγγουρα που δεν έδιωξε σωστά και ο Μπαράλες πήρε την μπάλα και ο παίχτης του Παναθηναϊκού τον ανέτρεψε. Πέναλτι που το εκτέλεσε ο ίδιος και να το 1-1.

Στα χασομέρια του ημιχρόνου είχαμε την ολική ανατροπή. Ο Σίτο από το κέντρο έκανε κούρσα προς την περιοχή του Παναθηναϊκού, και έβγαλε παράλληλη μπαλιά προς τον Σόνι ο οποίος  πλάσαρε και έκανε το 2-1. Δίκαιο το σκορ αφού ο Αστέρας ήταν καλύτερος. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς μετά το γκολ σαν να χάθηκε από το γήπεδο.

Αν και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε καλύτερα ο Παναθηναϊκός, έβαλε την μπάλα κάτω και έπαιξε σωστό ποδόσφαιρο, και ο Αστέρας του είχε δώσει γήπεδο, στην προσπάθεια του να κρατήσει την νίκη. Δημιουργικά ο φιλοξενούμενος δεν μπορούσε να βγάλει κλασικές ευκαιρίες.

Τελικά ο πιο αποφασισμένος Αστέρας πήρε το τρίποντο και έριξε ξανά τον Παναθηναϊκό στην εσωστρέφεια.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αστέρας Τρίπολης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ