Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τελείωσαν οριστικά και οι μεταγραφές για τον Άρη. Από χθες μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου υπάρχει το “παράθυρο” των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Ενα “καλάθι” με λιγότερες επιλογές. Στο οποίο ωστόσο μπορεί η ομάδα να βρει εκείνο που θέλει για να καλύψει κάποιες ακόμα ανάγκες της. Με […]

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τελείωσαν οριστικά και οι μεταγραφές για τον Άρη.

Από χθες μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου υπάρχει το “παράθυρο” των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Ενα “καλάθι” με λιγότερες επιλογές. Στο οποίο ωστόσο μπορεί η ομάδα να βρει εκείνο που θέλει για να καλύψει κάποιες ακόμα ανάγκες της.

Με τον Μοχανάντ Αλί οι “κιτρινόμαυροι” είναι υπερπλήρεις στην επίθεση. Και “ψάχνονται” πλέον για δύο-τρεις κινήσεις υπό προϋποθέσεις.

Εκεί που επικεντρώνεται η ομάδα είναι κυρίως στη θέση του στόπερ και του επιτελικού μέσου, ώστε από τη μία να πλαισιώσει τον Μπερτόγλιο με ακόμη μία επιλογή και από την άλλη να αυξήσει το βάθος στην άμυνα.

Ενδεχομένως εάν βρεθεί κάτι καλό για τα πλάγια μπακ να γίνει επίσης κάποια κίνηση, με δεδομένο ότι το επόμενο καλοκαίρι λήγουν δύο συμβόλαια στα άκρα της άμυνας. Το Σούντγκρεν και του Γκάνεα…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ