Άρης: Τα κρυφά χαρτιά του Τερζή για Βόλο!

Το παιχνίδι με τον Βόλο πλησιάζει και ο Άρης… παραμένει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για δεύτερη σερί μέρα.

Η ομάδα θα προπονηθεί και σήμερα στην έδρα της, μπαίνοντας πιο χειροπιαστά στα της ενδεκάδας με την οποία θα παραταχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Χθες ο Τόλης Τερζής δεν άνοιξε τα χαρτιά του και οι δοκιμές δεν έδειξαν κάτι ξεκάθαρο. Σήμερα τα δεδομένα πιθανότατα θα είναι διαφορετικά και υπάρχουν… κάμποσα ερωτηματικά που ζητούν απαντήσεις.

Η επιστροφή του Καμαρά και οι δύο προσεγγίσεις
Ο Μαυριτανός είναι σημείο αναφοράς και θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο και πιο συγκεκριμένα οι θέσεις από το κέντρο και μπροστά.

Τα πρόσωπα θα εξαρτηθούν αρχικά από την τακτική προσέγγιση που θα επιλέξει ο προπονητής του Άρη και κατ’ επέκταση στη διάταξη με την οποία θα παραταχθεί ο Άρης.

Το 4-3-3 έχει αρκετές πιθανότητες για να επανέλθει σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, για να κάνει την ομάδα πιο επιθετική και να βγάλει περισσότερους παίκτες ανάμεσα στις γραμμές του Βόλου και προς το τελευταίο τρίτο, από τη στιγμή που αναμένεται να βρει απέναντί της έναν αντίπαλο που θα παίξει αρκετά μαζεμένα.

Σε αυτό το σενάριο ο Πάλμα με τον Νταρίντα θα είναι οι δύο εσωτερικοί μέσα πίσω από τον Καμαρά, με τους Καμάτσο-Ιτούρμπε στα εξτρέμ και τον Ετέμπο στη βάση του κέντρου.

Στο σενάριο του 4-2-3-1 τότε μία θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Νταμπό και ο Ντουκουρέ, με τον Νταρίντα σε έναν πιο προωθημένο ρόλο και τον Καμάτσο πιθανότατα να μένει στον πάγκο.

Στην άμυνα ο Οντουμπάζιο έχει προβάδισμα για τα δεξιά όπου “παίζει” και του Εμπακατά. Στα δεξιά Πίρσμαν και Μαζικού διεκδικούν τη θέση, με τους Φαμπιάνο-Ενκουλού μπροστά από τον Κουέστα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ