Μια ιδιαίτερη μέρα διένυσε ο Άρης χθες στο Ρύσιο. Και βαρύ κλίμα και… group therapy για την ομάδα μετά την ήττα από τον Ιωνικό. Δεν ήταν μόνο η ομιλία του Άκη Μάντζιου στους παίκτες, αλλά και η δική τους κουβέντα πίσω από κλειστές πόρτες στα αποδυτήρια, χωρίς την παρουσία του τεχνικού τιμ ή άλλου μέλους […]

Μια ιδιαίτερη μέρα διένυσε ο Άρης χθες στο Ρύσιο. Και βαρύ κλίμα και… group therapy για την ομάδα μετά την ήττα από τον Ιωνικό.

Δεν ήταν μόνο η ομιλία του Άκη Μάντζιου στους παίκτες, αλλά και η δική τους κουβέντα πίσω από κλειστές πόρτες στα αποδυτήρια, χωρίς την παρουσία του τεχνικού τιμ ή άλλου μέλους της ομάδας.

Η κουβέντα αυτή έγινε με πρωτοβουλία του Γιώργου Δεληζήση, ως ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης της ομάδας, βγαίνοντας μπροστά και μιλώντας για αρκετή ώρα στην ομάδα.

«Ο Άρης έχει στο dna του του στοιχείο του μαχητή. Αυτό πρέπει να βγάζουμε. Ολοι πρέπει να αντιληφθούμε τις ευθύνες μας και να το αλλάξουμε τώρα!», ήταν κάποιες από τις ατάκες του Δεληζήση.

Το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι και το καλύτερο μετά τα δύο πρώτα αποτελέσματα… Ένα κλίμα που φάνηκε λίγο να αλλάζει μετά τη χθεσινή κουβέντα. Ο αντίκτυπός της όμως πρέπει να φανεί μέσα στο γήπεδο την επόμενη Τετάρτη (22/09).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν