Κουέστα, Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ και Μορόν πήραν πολλές ή αρκετές ανάσες και επιστρέφουν… φρέσκοι στα πλάνα του προπονητή, με τα ερωτηματικά να είναι σίγουρα δύο. Το πρώτο αφορά τη μεσαία γραμμή και τον παρτενέρ του Τζούρασεκ. Ολα κρίνονται από την κατάσταση του Φερστράτε, αλλιώς υπάρχει ο Ντουκουρέ, ο Νταρίντα ή κάποια… αλχημεία, με […]

Κουέστα, Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ και Μορόν πήραν πολλές ή αρκετές ανάσες και επιστρέφουν… φρέσκοι στα πλάνα του προπονητή, με τα ερωτηματικά να είναι σίγουρα δύο.

Το πρώτο αφορά τη μεσαία γραμμή και τον παρτενέρ του Τζούρασεκ. Ολα κρίνονται από την κατάσταση του Φερστράτε, αλλιώς υπάρχει ο Ντουκουρέ, ο Νταρίντα ή κάποια… αλχημεία, με τον Μάντζιο να έχει στο μυαλό του 1-2 είτε για το ξεκίνημα είτε για τη διάρκεια του ματς.

Το άλλο μέτωπο είναι αυτό των εξτρέμ και η θέση που “παίζεται ” ανάμεσα σε Σαβέριο και Παναγίδη. Ο πρώτος είναι σε περίοδο φόρμας, με τον δεύτερο να χαίρει επίσης όμως της εμπιστοσύνης του Μάντζιου.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις. Και όλα περιστρέφονται γύρω από τις επιλογές του προπονητή σε χαφ και εξτρέμ. Χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα ανοίξει τα χαρτιά του στη σημερινή προπόνηση.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ