Ο Άρης ενισχύει το ρόστερ του με δύο μεταγραφές.

Ο Άρης το τελευταίο διάστημα δεν είναι σε καλό φεγγάρι και αυτό φαίνεται στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Το ένα κακό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο. Οι φίλαθλοι των «κίτρινων» είναι έντονα δυσαρεστημένοι με την κατάσταση της ομάδας. Αποκορύφωμα είναι το «μπλόκο» που έκαναν στην αποστολή της όταν επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη από τη Λαμία.

Η διοίκηση της ομάδας μετά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας από την ομάδα της Φθιώτιδας αποφάσισαν να την ενισχύσουν. Ξεκινώντας από την επίθεση, όπου τον τελευταίο καιρό δυσκολεύεται απίστευτα να σκοράρει ο Άρης ο εκλεκτός για να ενταχθεί στο ρόστερ είναι ο Ζοάο Κλάους, ο οποίος αγωνιζόταν στην Σταντάρ Λιέγης με την μορφή δανεισμού από την Χόφενχαϊμ.

Ο Ζοάο Κλάους αναδείχτηκε στις ακαδημίες της Γκρέμιο πριν μετακομίσει στην Γερμανία και την Χόφενχαϊμ. Μετά παραχωρήθηκε  δύο φορές δανεικός σε Ελσίνκι όπου σε 42 παιχνίδια σημείωσε 24 τέρματα, αλλά και σε Αυστρία και στην ΛΑΣΚ με την οποία σε 61 ματς πέτυχε 24 γκολ. Πέρσι παραχωρήθηκε στη Σταντάρ Λιέγης ξανά δανεικός μέχρι και τώρα έχοντας 47 συμμετοχές με εννιά γκολ και δέκα ασίστ.

Άρης

Όμως, οι «Θεσσαλονικείς» δε θα μείνουν μόνο σε αυτή την μεταγραφή. Καθώς, θα φέρουν και άλλο παίκτη στη Θεσσαλονίκη. Αυτή η περίπτωση ποδοσφαιριστή αφορά την ανασταλτική γραμμή της ομάδας. Έτσι, ήρθαν σε συμφωνία με τον 29χρονος Σέικ Ντουκουρέ. Ο μεσοαμυντικός αποχωρεί από την Λεγανές και την Ισπανία και μετακομίζει στην Ελλάδα. Ο Άρης έχει συμφωνήσει μαζί του για συμβόλαιο για τα επόμενα 2.5 χρόνια. Ο Ιβοριανός άσος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Λοριάν με την οποία έκανε ντεμπούτο τον Αύγουστο του 2010. Στην Λοριάν έμεινε μέχρι το 2014 (με μια διακοπή στην Επινάλ) για να ακολουθήσει η Μετς. Μετά από τρεις γεμάτες σεζόν με 58 συμμετοχές και 1 γκολ πήρε τη μεγάλη μεταγραφή με την Λεβάντε να πληρώνει 1,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Ουέσκα και Λεγανές (17 αγώνες, ένα γκολ) πριν μετακομίσει στην τελευταία με ελεύθερη μεταγραφή από την οποία τον αποκτούν οι «κίτρινοι».

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ