Ο Ιβάν Σαββίδης σε στάση αναμονής. Την ώρα που ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το “αριστερό” στην σεζόν. Με την ήττα (0-1) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην Τούμπα. Η προηγούμενη φορά που οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν την ήττα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι από ομάδα πλην του ΠΟΚ ήταν τη σεζόν 1998/99 […]

Ο Ιβάν Σαββίδης σε στάση αναμονής. Την ώρα που ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το “αριστερό” στην σεζόν. Με την ήττα (0-1) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην Τούμπα.

Η προηγούμενη φορά που οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν την ήττα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι από ομάδα πλην του ΠΟΚ ήταν τη σεζόν 1998/99 με τον Άρη.

Το πιο σημαντικό από όλα στον αγώνα με τον ΠΑΣ, ήταν η εικόνα της ομάδας στον αγώνα. Αυτό είναι που ενόχλησε τους φίλους της ομάδας, αλλά και τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ. Φυσικά ακόμα είναι αρχή και τίποτα δεν κρίνεται από την πρώτη αγωνιστική.  Όπως είδαμε στην πρεμιέρα και Ολυμπιακός, Άρης ξεκίνησαν με εντός έδρας στραβοπατήματα.

Η ομάδα πρέπει να κερδίσει τον κόσμο της και να τον φέρει κοντά της με πειστικές εμφανίσεις.

Από τον ιδιοκτήτη της ομάδας υπάρχουν παράπονα από ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν δικαιολογούν τα χρήματα που κοστίζουν στην ομάδα, ούτε και την ποδοσφαιρική τους ιστορία.

Ο Ρουμάνος προπονητής δεν κρύβει την ενόχληση του με κάποιους παίχτες και ετοιμάζεται για αλλαγές.

Στο κάδρο είναι και οι μεταγραφές από τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές

Προτεραιότητα είναι τώρα ο αγώνας για το Κόνφερενς Λιγκ με την ομάδα του Λουτσέσκου να χρειάζεται ένα καλό ξεκίνημα που θα φέρει την ηρεμία στην ομάδα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ