Είναι συνηθισμένο αρκετά στο χώρο του ποδοσφαίρου να στήνονται παιχνίδια. Χιλιάδες ματς μέσα σε ένα έτος παιρνούν από το μικροσκόπιο της UEFA. Εκεί, συνήθως η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία βγάζει «λαβράκι». Είναι γλυκό το χρήμα και μέσω των στοιχηματικών εταιρειών παίκτες,διοικήσεις,παράγοντες θέλουν να επωφεληθούν. Αυτή τη φορά οι έρευνες της UEFA γίνονται για τον αγώνα Ζελέζνιτσαρ […]

Είναι συνηθισμένο αρκετά στο χώρο του ποδοσφαίρου να στήνονται παιχνίδια. Χιλιάδες ματς μέσα σε ένα έτος παιρνούν από το μικροσκόπιο της UEFA. Εκεί, συνήθως η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία βγάζει «λαβράκι». Είναι γλυκό το χρήμα και μέσω των στοιχηματικών εταιρειών παίκτες,διοικήσεις,παράγοντες θέλουν να επωφεληθούν.

Αυτή τη φορά οι έρευνες της UEFA γίνονται για τον αγώνα Ζελέζνιτσαρ – Τίμοκ 919. Στο συγκεκριμένο ματς πονταρίστηκαν χιλιάδες ευρώ. Αυτά αφορούσαν την έκβαση του ημιχρόνου, το επόμενο γκολ του αγώνα, τον αριθμό των γκολ του ημιχρόνου. Όπως επίσης και το ίδιο το αποτέλεσμα. Πολλές οι επιλογές, πολλά τα πονταρίσματα.

Οι χρήστες θα πληρώνονται είτε την ίδια ώρα μέσω του live στοιχήματος είτε την επόμενη μέρα, από τις στοιχηματικές.Το γεγονός ότι υπήρχαν αμφιλεγόμενες λεπτομέρειες έδωσε την αφορμή για την έρευνα. Μάλιστα, τέσσερις ποδοσφαιριστές της Τίμοκ δέχθηκαν πειθαρχικές διώξεις λόγω «ασυνήθιστης συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια του αγώνα που βοήθησε τη Ζελέζνιτσαρ».

Η διοίκηση του συλλόγου δεν το άφησε να περάσει έτσι. Έλυσε τα συμβόλαια με αυτούς τους παίκτες. Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε 3 – 2.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ