Απίστευτο σκηνικό σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Κόρινθο.

Αδιανόητο περιστατικό στην Κόρινθο! Όπως κατήγγειλε η ΠΑΣ Κόρινθος στην αναμέτρηση για play offs της πρώτης κατηγορίας του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος του Νομού Κορίνθου κόντρα στην Τενεάτη Αθικίων ένας φίλαθλος πυροβόλησε με καραμπίνα τρεις φορές. «Τρελάθηκαν» εκεί…στην Κόρινθο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν σήμερα στο γήπεδο των Αθικίων είναι πρωτόγνωρα για όλη την Ελλάδα. Ο γνωστός φίλαθλος των Αθικίων με τα αρχικά Σ.Ι του Παναγιώτη πυροβόλησε με όπλο καραμπίνα τρεις φορές βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας πριν την έναρξη του αγώνα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε.

Στο 75 λεπτό επιτέθηκε και χτύπησε τον Οικονόμου Γεώργιο οπαδός των Αθικίων. Στο 27ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου έγινε τρίτη διακοπή του αγώνα γιατί φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας πέταξαν πέτρες και μπουκάλια νερού στον επόπτη (υπάρχει το βίντεο) και ως εκ θαύματος “ξεχάστηκε” στο φύλλο αγώνα να αναγράφει.

Μέλος της διοίκησης των Αθικίων παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο πάνω από τον πάγκο των Αθικίων και πέταγε μπουκάλια νερού εντός γηπέδου. Οι διαιτητές έφυγαν με συνοδεία αστυνομίας από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες της σημερινής παράστασης πράγματι είστε “διαφορετικοί”».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик