Ο Γιανίκ Καρασκό πήγε στην προπόνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης οδηγώντας αυτοκίνητο – αντίκα. Συγκεκριμένα,  ένα Shelby Cobra της δεκαετίας του ’60. Είναι γνωστή η σχέση του Γιανίκ Καρασκό με τα αυτοκίνητα. Καθώς, ο Βέλγος άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης πέρυσι είχε γίνει viral όταν πήγε στο γήπεδο με ένα Fiat Panda. Oι τηλεοπτικές κάμερες έπιασαν τον […]

Ο Γιανίκ Καρασκό πήγε στην προπόνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης οδηγώντας αυτοκίνητο – αντίκα. Συγκεκριμένα,  ένα Shelby Cobra της δεκαετίας του ’60. Είναι γνωστή η σχέση του Γιανίκ Καρασκό με τα αυτοκίνητα. Καθώς, ο Βέλγος άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης πέρυσι είχε γίνει viral όταν πήγε στο γήπεδο με ένα Fiat Panda.
Oι τηλεοπτικές κάμερες έπιασαν τον διεθνή εξτρέμ να έρχεται στην προπόνηση των «κολτσονέρος» με ένα ιδιαίτερο αμάξι.
Κατ’ αρχάς, παρότι οι θερμοκρασίες στη Μαδρίτη ήταν χειμωνιάτικες, ο Καρασκό κυκλοφορούσε με κάμπριο, ενώ ξεχώριζε το 21 στο καπό που είναι και το νούμερο της φανέλας του.

Το αυτοκίνητο είναι ένα Shelby Cobra της δεκαετίας του ’60, ένα συλλεκτικό όχημα-αντίκα. Είναι άγνωστο πάντως αν πρόκειται για αυθεντικό μοντέλο ή για κάποιο αντίγραφο. Το σίγουρο είναι πως η τιμή ενός τέτοιου μοντέλου σε διάφορες δημοπρασίες ξεκινάει από 5,7 εκατ. έως 11 εκατομμύρια ευρώ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν