Τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ;Απίστευτη κακοτυχία στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε να αποκομίζουν προβλήματα στο ματς με τη Λίνκολν οι Τέιλορ, Σβαμπ. Ενώ, πριν την αναμέτρηση τέθηκε νοκ άουτ ο Ελ Καντουρί. Η κακοτυχία του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από το ζέσταμα και τον τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί, συνεχίστηκε με τον Τέιλορ. […]

Τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ;Απίστευτη κακοτυχία στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε να αποκομίζουν προβλήματα στο ματς με τη Λίνκολν οι Τέιλορ, Σβαμπ. Ενώ, πριν την αναμέτρηση τέθηκε νοκ άουτ ο Ελ Καντουρί.

Η κακοτυχία του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από το ζέσταμα και τον τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί, συνεχίστηκε με τον Τέιλορ. Ολοκληρώθηκε με τον Σβαμπ. Όλοι τους έγιναν αναγκαστική αλλαγή και η αγωνία ήδη χτυπάει κόκκινο στους “ασπρόμαυρους”, που εκτός των άλλων έχουν να διαχειριστούν και τους τραυματισμούς την ώρα που εκτός βρίσκονται και οι Κρέσπο, Βιεϊρίνια.

Θυμίζουμε πως μέχρι και το φινάλε της σεζόν για το 2021 ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει ακόμα τέσσερα παιχνίδια (τρία στο πρωτάθλημα, ένα στο κύπελλο).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα